khorshidart مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2092 عنوان بگید چیکار کنممممم 75 بازدید | 5 پست با یکی از دوستام به مشکل برخوردیم و قطع رابطه شده ولی یه مشکلی هست اونم اینکه باهم جایی کلاس میریم و اون هم اونجاست چه رفتاری باید داشته باشم تو اون کلاس فقط ۵نفریم.نمیدونم چیکارکنم 1400/04/16 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهریورهفتاد عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 4357 خیلی راحت با هم حرف نزنید کار خاصی نمیخواد بکنید رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
khorshidart مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2092 خیلی راحت با هم حرف نزنید کار خاصی نمیخواد بکنید اخه نمیشه ما سرجمع ۴نفریم دختر با یه استاد تو کلاس اونم با همه گرم میگیره خوبه فقط به من بی محلی میکنه نمیدونم چیکار کنم اعصابم بهم ریخته
شهریورهفتاد عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 4357 اخه نمیشه ما سرجمع ۴نفریم دختر با یه استاد تو کلاس اونم با همه گرم میگیره خوبه فقط به من بی محلی میک ... نمیشه آشتی کنین رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
khorshidart مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2092 نمیشه آشتی کنین ن اصلا امکانش نیست چیکار کنم 😔
شهریورهفتاد عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 4357 دیگه چاره ای نیست برو باهاش سرد برخورد کن دیگه رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم