بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخی یادش بخیر خیلی وقت پیش در همسایگی گودزیلا رو خوندم😂
خیلی رمان سراغ دارم ولی اسمشونو خاطرم نی😂
شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
من تا همین چند سال پیش خیلی میخوندم.. به جرعت و صداقت میتونم بگم یه مجموعه رمان ۵۰۰ تایی رو تموم کردم😐 اما واقعا به این نتیجه رسیدم کاملا پوچ و غیراخلاقی و ابکی و مخصوصاااا کلیشه هستن
نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋ چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده میماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
د همون ۱۵ صفحرو فقط خوندی که میگی بد بود من اصن اون اولین رمانی بود که خوندم که باعث شد مثه چییی رمان بخونم ولی حتما بخون اولاش اینجوریه وای نگم براتتتتت از وسطاشششش خیلی قشنگ بود من ۵ باری خوندمش🥲🥲