2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 117 پست
یک زوز زیاده بسه هرچی تو غارش بوده باید مت جه شه زن توجه میخاد الان ایشونم بخاطر توجه کم شوهرش این ک ...

نمیدونم خودم دلم نمیخواد زنگ بزنم چون خجالت میکششم ازش کارم بد بود 

من خودم تو عقدم چارماهه با شوهرم مشکل دارم ک مقصر خودم بودم ولی کاری نمیتونم بکنم.بعد این اشتباهم فه ...

بله ولی ایشون اشتباهی کرده ک همسرش میخاد تنبیهش کنه 

ولی مقصرجفتشونن شوهرش کم توجه کرده خب چون عقدن سخته یکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک زوز زیاده بسه هرچی تو غارش بوده باید مت جه شه زن توجه میخاد الان ایشونم بخاطر توجه کم شوهرش این ک ...

بله درسته

من چیزیو ک خودم تجربه کردم و نتیجه گرفتمو گفتم انتخاب با خودشونه 

باید ازدلش دربیاری اینطوری فکر میکنه اصلا برات ناراحتیش مهم نیست

براش توضیح بده حتما هم باید ببینیش اگ از هم دور نیستین زیاد

بخدا ایناهمش از دلتنگیه باور کن من تجربشو دارم همو ببینین و حرف بزنین تااروم شین خیلی تاثیر داره

خب اس بده 

میدونم کارم اشتباه بوده بچه بازی دراوردم ولی خب با صحبت نکردن چیزی حل نمیشه خوشحال میشم جوابمو بدی 

چیکار کردی مشاور جی گفت؟

گفتش خیلی گیر نده بهش یکم فرصت بده فکر کنه برمیگرده خودش 

ولی خب در هر شرایطی احترامشو نگه دار و توهین نکن فقط ی اس بده ابراز پشیمونی کن دیگه هیچی نگو تا خودش بیاد

باید ازدلش دربیاری اینطوری فکر میکنه اصلا برات ناراحتیش مهم نیست براش توضیح بده حتما هم باید ببینیش ...

میتونم خودم برم ببینمش ولی خب نگران  ری اکشنش جلوی بقیه هستم

باید ازدلش دربیاری اینطوری فکر میکنه اصلا برات ناراحتیش مهم نیست براش توضیح بده حتما هم باید ببینیش ...

وقتی دیدیش بهش بگو ازته دلت بگو جقد دوسش داری و بگو دلیل کارت این بوده ک حس میکردم توجه ندهری بهم دوست دارم تمام توجهت برای من باشه عشقم من هیچکسو اندازه تو دوست ندارم بیاهوای همو داشته باشیم باهاش یه خط و نشونی بزار ک دعوا مثلااز۵ساعت بیشتر دوری طول نکشه 

گفتش خیلی گیر نده بهش یکم فرصت بده فکر کنه برمیگرده خودش  ولی خب در هر شرایطی احترامشو نگه دار ...

اها حالااگه صبح تونستم بهش زنگ میزنم حرف میزنم اخه یجوریه گند میزنه قشنگ بهتاا😬😬همچین حالتو گرفت ممکنه شب بیاد پیشت

وقتی دیدیش بهش بگو ازته دلت بگو جقد دوسش داری و بگو دلیل کارت این بوده ک حس میکردم توجه ندهری بهم دو ...

اهوم اصلا قبلا دعوا میکردیم ی روز میرفت باز میومد پیشم الان سه روز شده هیج خبر ازم نگرفته