2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 117 پست
عزیزم بنظرم پیشقدم شو با شوهرت اشتی کن شاید کمبود داره که به یکی دیگ رو اورده ...بنظرم سر چیزای الکی ...

دقیقا نظر خودم همینه ولی از ی طرف بنظرم این دوری واسه جفتمون نیازه از طرفیم دیروز بهش پیام دادم جوابمو ندادمیخوام تاشنبه صبر کنم ببینم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خانمی که چندسال از شوهرم بزرگتره قیافش خب پیر نشون میده عکسشم سرلخت و با تاپ 

بیخیال این مردارم جو میگیره

ولی یچورس باهاش رفتار کن ک انگار هیچی نمیدونی هیچ اتفاقی نیفتاده و دوسش داری فقط بشناسش قشنگ

بنظرم غرورت خورد بشه بهتر از اینه ک یه عمر پشیمونی ب بار بیاره الانم ک از این خونه خراب کنا زیاد شدن باید سفت مالتو بچسبی...سر چیزای الکی بحث نکنید چون مشکلایه خیلی بزرگتری هست

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡
بیخیال این مردارم جو میگیره  ولی یچورس باهاش رفتار کن ک انگار هیچی نمیدونی هیچ اتفاقی نیفتاده ...

شناختمش که همه جوری تواین چند ماه زندگی چکش کردم فقط همین دایرکت گاهی اوقات 

دقیقا نظر خودم همینه ولی از ی طرف بنظرم این دوری واسه جفتمون نیازه از طرفیم دیروز بهش پیام دادم جواب ...

جوابتومیدهه ناراحت نباش خودش میاد اگ پیام دادی و جواب نداده اعصابتوخوردنکن اون میاد و بایدبیاد

بنظرم غرورت خورد بشه بهتر از اینه ک یه عمر پشیمونی ب بار بیاره الانم ک از این خونه خراب کنا زیاد شدن ...

بخدا که غرورم مهم نیس اون لعنتی جوابمو نمیده چون خیلی عصبانیه ازم اره والله خونه خراب کنا زیادن همینجوریش بیرون میریم من توماشینم دخترا میان گیر میدن بهش

جوابتومیدهه ناراحت نباش خودش میاد اگ پیام دادی و جواب نداده اعصابتوخوردنکن اون میاد و بایدبیاد

اره بخاطر همین چیزی نگفتم دیگه مامانشم گف ی چندروزی بی محلش کن بزار دلش تنگ شه میاد پیشت

بخدا که غرورم مهم نیس اون لعنتی جوابمو نمیده چون خیلی عصبانیه ازم اره والله خونه خراب کنا زیادن همین ...

خب جوری پیام بده که جوابتو بده...یه جوری ک دلش تنگ بشه با سیاست و ...

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡
بخدا که غرورم مهم نیس اون لعنتی جوابمو نمیده چون خیلی عصبانیه ازم اره والله خونه خراب کنا زیادن همین ...

چراازت عصبیه؟چی شده بینتون مگ عزیزم گاهی وقتا اگ اینو ندونیم اشتبله میگیم چیکارکن خب شاید حق داره