2777
2789

رخ بنما... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگذار فرزندم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خط چشمی که می‌کشید به چشماتون نمیاد... به خاطر همین خیلی خوب نمیشه..‌

ولی در کل هر دو خوبن👌

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

جفتش‌ناز

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

متاسفانه ارایش روی شما برعکس عمل می کنه 

خودتون خیلی خوشگلی بدون آرایش هلو هستید 🤣🤣🤣🤣🤣

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 

بدون ارایش قشنگ تره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤