2777
2789

بنظر شما وقتی یه مرد جاشو از خانومش جدا کنه و اصلا میلی بهش نداشته باشه؛ سال ب سال بغلش نکرده باشه کلمات محبت آمیز بهش نگفته باشه کلااااا زنشو گذاشته باشه کنار ؛اینا چقدر تاثیر میتونن داشته باشن که زن از راه راست منحرف بشه ؟؟ 

زن هم اصلا شرایط طلاقو نداشته باشه....

بنظر شما تمام زن های خراب این عالم از ریشه خراب بودن یا نه ؟؟ یا بی محلی بی توجهی باعث ایجاد کمبود میشه و ممکنه زن خطا کنه و ...... ؟ 

نظر شما چیه دوستان گلم ؟!

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

؟؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا هرکی نظر شخصیشو بگه میشه خلاف نظر یکی دیگه . اینجاست که خون و خون ریزی میشه🤣پس سکوت میکنم😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
چه متن سنگینی 😐🤕 نمیدونم#  

برام خیلی سواله!!!!

به نظرم اگه مرد کم محبت باشه وظایفشوبرای خانومش انجام نده اینجور میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

به نظر من این رفتار ها تاثیر داره و زن رو سرد میکنه اما زن نباید به خودش اجازه بده خیانت کنه . طلاق بگیره 

دلیل نمیشه هر کی کم محبتی دید بره خیانت کنه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

دلایل مختلفی میتونه وجود داشته باشه.. آدمهای ضعیف النفس تر، زودتر خودشونو می بازن. بعد خیانت با هرزگی فرق داره.. خیانت ناشی از کمبود توجهه اما هزرگی نشان از ضعف نفس.

هرزگی توجیهی نداره بنظرم. چ زن چ مرد

قهرمان خودت باش