2777
2789
عنوان

عشق در محل کار

482 بازدید | 5 پست

من ۲۵ سالمه و با یه اقای ۳۰ساله تو محل کارم آشنا شدم البته من تازه رفتم سر کار اما ایشون ۱۰ساله اونجاس حالا من عاشقش شدم قبل اون خیلی دوس پسر داشتم اما هیچ کدومو دوس نداشتم ولی این یکی فرق نداره با اینکه هیچیم نداره نه خونه داره نه ماشین نه حتی موتور خیلیم به خودش مغرور اما من دوسش دارم حالا سوالم اینه که چطوری کاری کنم دوزم داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم کمی عقب بایست و ایشون رو با دقت بیشتری ببین .. 

من شخصاً به دختری که ۳۰سال از عمرش گذشته و هیچ موفقیت مالی ای نداره هم اعتماد نمیکنم .. ایشون که آقا هستند و قرار هست یک زندگی رو اداره کنند..

کسیکه درسن 30سالگی هیچی نداره و شما باسن25سال دل بسته شدی ،بنظرم کمی بیشتر بررسی کنید چرا ؟ کلا تمامی انسانها شادابی 40تا45 حوصله کارکردن است اینو من نمیگیم نظرسنجی و اثبات شده دقیق است..حال سوال اینجاس گفتی هیچی نداره و مغرور هم هس ازخودت بپرس چرا اینقدر مغروره؟..بقولی آتش زدم به مالم..