2821
2789
عنوان

مجردا بیاین

165 بازدید | 29 پست

یهو دلم گرفت،کمبود عاطفی احساس میکنم,درسمو خوندم،کارمو دارم،ب لطف تجربه عاطفی بدم خیلی بهترخودمو میشناسم،درکل الان شرایط ازدواجو دارم

دلم میگیره دخترهایی میبینم خرده شیشه دارن و ی ادم همه چی تموم میاد سر راهشون،و کسایی مثل من ساده و...باید ی چیز طرف بلنگه

هی نمیشه هی ی چیزی هست،

دوست ندارم دیر تر بشه

بچه ها صرفا جهت دردل بود،لطفا اگ میخواین بگین شوهر خوب نیست،شوهر همه چی نیس،از مجردی لذت ببر،یا چته دختر شرم کن از بیشوهری مینالی😐نیااااااین

بخوایم نخوایم نیاز ب جنس مخالفو خدا درونمون گذاشته دیگه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

شاغلی؟

داخل اجتماع باش دوستای جدید پیدا کن مطمئناً مورد خوب میاد برات

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

:/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
شاغلی؟ داخل اجتماع باش دوستای جدید پیدا کن مطمئناً مورد خوب میاد برات

خاستگار زیاااد دارم،ولی نمیشه اصلا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هنوز احساست بر عقلت مغلوبه...

چرا اینجوری میگی؟لطفا بیشتر بگو

خاستگار زیاااد دارم،ولی نمیشه اصلا

چرا نمیشه؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم خرده شیشه ی اونا ی جایی جلوی راهشونو  می گیره دلیل موفقیتشونم خرده شیشه نیست مهارتی هست که در ارتباط موثر با دیگران دارن 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

اره منم دلم گرفتههه خیلیم عقده ی کحبت جنس مخالفممم اما بااین حساب قیدشو زدممم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
چرا نمیشه؟

حتمااااااا همشووون ی چیزی ک برا من مهمه رو ندارن بدون استثنا،

بلاخره جفت شمام میاد دیگه.

مثلا چیا بیشتر مد نظرته؟

بیخود میکنن اونایی که میگن ازدواج نکن چون چرت میگن  کاش منم مثل تو شاغل بشم حداقل  یه رش ...

همین ،ادم حسرت میخوره

همین ،ادم حسرت میخوره

چندسالتونه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
عزیزم خرده شیشه ی اونا ی جایی جلوی راهشونو  می گیره دلیل موفقیتشونم خرده شیشه نیست مهارتی هست ک ...

درست میگی ی جوری ارتباط میگیرن پسره وابسته میشه

قد?😁😁

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗