2777
2789
عنوان

خودکشییییییی😷

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دلیل مزخرفی برای خودکشی خودت کار کن خب 

دلیل زیادی داره

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
خوش زده زیر دلشون 

هعی  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بیخیال خودکشی همه چی رو بدتر میکنه. نباید که تاابد چشمت به دست خونوادت باشه. یه کار پاره وقت پیدا کن ...

هههه مشکل وانی دارم اون پول ک حل میشع

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
دلیل زیادی داره

هر چقدرم دلایلت محکم باشه و مشکل داشته باشی این که انقد زود جا بزنی و خودکشی کنی نشون میده خیلی ضعیفی

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
هعی    

روانی ام بخدا الکی عصبی میشم چشام قرمز میشه 

پاشو خودتو جمع کن دختر روانی ام یعنی چی😄

من هزاران با افتادم و بدون کمک کسی پا شدم و 

هیچ وقت بار دوش کسی نبودم

هر چقدرم دلایلت محکم باشه و مشکل داشته باشی این که انقد زود جا بزنی و خودکشی کنی نشون میده خیلی ضعیف ...

ضعیف نیصم دیونم

من هزاران با افتادم و بدون کمک کسی پا شدم و  هیچ وقت بار دوش کسی نبودم

آ باریکلا دختر پس باید مقاوم شده باشی دیگه.به خودت اَنگ نچسبون تو دختر قوی هستی.احساس میکنم یکمی دور شدی از خدا