2777
2789
عنوان

اختلاف عقیده

277 بازدید | 16 پست

سلام ، حدیث یا ایه یا روایتی میشناسین که گفته باشه نباید به عقاید دیگران توهین کرد ؟!

یه بنده خدایی میگه کسی که حجاب نداره حیوانه چون حجاب جزو اصول انسانیه🤐

من خودم محجبم اما بشدت مخالفم با این حرفا

اگر میدونین ممنون میشم بگین شاید این بنده خدا کمتر ارزش بقیه رو پایین اورد

در دین هیچ اجباری نیست تامام

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما هست.تو گوگل سرچ کن.

ولی بنظرم ولش کن این قانع بشو نیس

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡

حرفش خیلی بده... 

چبزی به ذهنم نمیرسه. 

فقط بگو این شیوه امر به معروف نیس! 😶

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عزیزم وجود نداره. هستن معدود ایاتی مثل لااکراه فی دین اما اکثر ایات در مورد اینه که اگر کسی مسلمان نباشد، کافر هست و اگر کسی هم از دین خارج شود مرتد هست و در هر دو حالت ریختن خونشون در برخی شرایط حلال هست.

حداقل اینو نمی گفتی  حالا چن نفر میان میگن خودش فلانه یا به با حجابا چیزی میگن

مگه غیر اینه ؟

صفت خودشو به بقیه چسبونده البته از نظر من حیوان ها خیلی بی ازارن و حیفم میاد حتی بگم حتما خودش حیوانه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
مگه غیر اینه ؟ صفت خودشو به بقیه چسبونده البته از نظر من حیوان ها خیلی بی ازارن و حیفم میاد حتی بگم ...

من نگفتم هست یا نیست 

میگم الان شما می خوای به کی بگی 

ممکنه فقط دعوا بشه 

شما از دست کی می خوای ناراحت بشی

ایه 108 انعام 

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)
من نگفتم هست یا نیست  میگم الان شما می خوای به کی بگی  ممکنه فقط دعوا بشه  ش ...

منکه ابدا ناراحت نمیشم از امثال این ادم نماها چون حرفاشون برام مهم نیست 

اون پستم در جواب شما نوشتم که گفتی الان میان به اون بی ادب حرف میزنن 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
مگه غیر اینه ؟ صفت خودشو به بقیه چسبونده البته از نظر من حیوان ها خیلی بی ازارن و حیفم میاد حتی بگم ...

به خدا امثال اینها دین رو اصلا درک نکردن فقط بلدن توهین و فحاشی کنن در حالی که تو اسلام تاکید به خوش اخلاقی و حفظ کرامت انسان ها شده نه توهین و بی ادبی