2777
2789
عنوان

سونو انومالی

248 بازدید | 7 پست

دوستان من استراحت مطلقم آب بچه کمه. آمینو شدم بچم سالم بود اما بعدش ب خاطر آبریزش آبش کم شد. فردا نوبت انومالی دارم هرچی گشتم چون تازه اومدم تهران سونوگرافی خوب نزدیک ب خونمون پیدا نکردم. صارم خیلی تعریفشو شنیدم فردا برای اونجا وقت گرفتم. خیلی استرس شدید گرفتم ضربان قلبم رفته بالا. همش نگرانم بچم ب خاطر کم ابی مشکلی براش پیش نیومده. لطفا هم دعام کنید هم اگه تجربه ای در مورد صارم دارین بهم بگین. خیلی دعا کنید من تاحالا خیلی عذاب کشیدم و هزینه کردم 🙏😭

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

منم امینو شدم ولی مشکل کم شدن اب نداشتم .انشالله چیزی نیست خیلییی زیاد مایعات بخور 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم امینو شدم ولی مشکل کم شدن اب نداشتم .انشالله چیزی نیست خیلییی زیاد مایعات بخور 

من آبریزش شدید گرفتم بچمو میخواستن سقط کنن نذاشتم. بستری شدم سه هفت‌س الان استراحت مطلقم و سرم تراپی. دیگه معدم خراب شده نمیتونم مایعات بخورم. سپردم ب خدا. آخرین بار ک سونو شدم آبش 9 سانت بود گفت کمه

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آبریزش شدید گرفتم بچمو میخواستن سقط کنن نذاشتم. بستری شدم سه هفت‌س الان استراحت مطلقم و سرم تراپی ...

الهی عزیزم خدا بزرگه نگران نباش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

با استراحت جنین و بدن شرایط شون و ترمیم میکنن. چرا میخواستن سقط کنن بچه ات و ؟😦

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
با استراحت جنین و بدن شرایط شون و ترمیم میکنن. چرا میخواستن سقط کنن بچه ات و ؟😦

من سه هفته پیش خونربزی داشتم میگفتن سقط کردی فشار میاوردن رو شکمم چقدر معاینه کردن که تحریکم کمن برای زایمان دیوانن بعضی ازین  دکترا،خدا شکر هسچی نبود و فعلا استراحتم و نینیم هست و سپردم دست خدا