2821
2789
بعیده ، چون باید قهوه‌رو خود فرد بخوره ، تار. و. ت رو خودش بکشه ، و شمع باید در حضور خودش روشن شه که ...

ولا من غیر حضوری گرفتم، مثلا اجیم گرفت گف باردار میشی و بیماری و بستری شدن واست افتاده بچت هم دختره

دقیقا همش درست بودن 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
خب من میگرم برات اوم حساسی هستی از قلب خیلی پاکی برخورداری صبوری ولی اعصبانی بشی ول نمیکنی با رنج و ...

برااا منممم بگییرر لطفااااا 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
گلم لطفا برا منم بگیر دیگه منتظرم    

شخصی هست که شما را در رفتار و گفتار مثبتی که دارید الگو و نمونه قرار داده است، این شخص از نزدیکان و یا دوستان شما می باشدفرصت های جدید افتاده برات گشایش و حل مشکلات افتاده براتون

خب من میگرم برات اوم حساسی هستی از قلب خیلی پاکی برخورداری صبوری ولی اعصبانی بشی ول نمیکنی با رنج و ...

بگیر عاقا واسه من خب

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بعیده ، چون باید قهوه‌رو خود فرد بخوره ، تار. و. ت رو خودش بکشه ، و شمع باید در حضور خودش روشن شه که ...

عزیز فال قهوه درست نیست. 

این فقط ماییم که عمیق باور میکنیم و به کائنات هی پیام میدیدم که آخر سر این َاتفاقی که اون گفته بیوفته. 

فقط 10 درصد از جادو ها و فال هایی که گرفته میشه درسته و اونا خیلی پیچیده تر از این چیزا هستن

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
من تارو  ت گرفتم یبار همش درست درومد

حضوری؟ من حضوری میرم مشهد 

میتونم بگم نود درصد حرفاش و صد در صد حرفاش در مورد موضوعات کلی مهم درست هست منتها نهایت تا یسال رو بگه ، و همیشه تاکید میکنه غیرحضوری نمیشه و نرید 

پول هم ۶۰ میگیره نیم ساعت راحت وقت میذاره 

من راضی بودم ، سالی دو بار رفتم البته چون مشکل داشتم و نگران موضوعی بودم وگرنه در حالت عادی نمیرم 

اسی چشم بسته غیب می گی؟ 😁

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
مشکلاتی داری که در مسیر حل شدنن انشالله مخالفت ممکنه باشه واس نیتت ولی حل میشه با مقاومت شما

☹ پس من چی واسه منم بگیر 

حضوری؟ من حضوری میرم مشهد  میتونم بگم نود درصد حرفاش و صد در صد حرفاش در مورد موضوعات کلی مهم ...

من یه پیج تویه ایسنتا برام گرفت 

حرفاشم باور نکردم اما تا الان هر چی گفت اتفاق افتادن

۸۰تومنم پول گرفت😑

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی