2777
2789

فقط فکرتو آسوده کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چچجوری 😄

وقتی مشغله ذهنی داشته باشی اختلال تو خواب ایجاد میشه😒

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

جهت بی خوابی انشغال فکری قبل خواب

کسانی که قبل از خواب انشغال فکری دارند و خواب آرامی ندارند ونمیتوانند راحت بخوابند یا کودکانی که شبها نمیخوابند میتوانند این 

آیات کریمه را با محلول روحانی  تحریر کرده و زیر سرشان بگذارند یا مرتب این آیات را هرشب تلاوت کنند تا خواب آنها تنظیم شود.

برای اطفال وکودکان میتوان این آیات را تحریر بر کاغذ یا بشقاب صینی آب ندیده وبعد باگلاب پاک کرد به خورد(آشامیدن) صغارداد.

بسم الله الرحمن الرحيم

(إذ يغشيكم النعاس آمنة منه وينزل عليكم من السماء ماء ليطهركم به ويذهب عنكم رجز الشيطان وليربط على قلوبكم ويثبت به الأقدام) الانفال ۱۱

(وهو الذي جعل لكم الليل لباسا والنوم سباتا والنهار معاشا) الفرقان ۴۷

(الله الذي جعل لكم الليل لتسكنوا فيه والنهار مبصرا إن الله لذو فضل على الناس ولكن أكثر الناس لا يشكرون)  غافر ۶۱

ومن الله التوفیق 

✍سید حمزه موسوی

کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی

.....................................

وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا

...........‌‌......................

mosavi114@ تلگرام

Mosavi114 اینستاگرام

mosavi114@ سروش

سید حمزه موسوی

بسم الله الرحمن الرحيم

مجرب شده. درمان ورفع بی خوابی محتلم شدن
کسانی که مشکل بی خوابی دارن واکثر اوقات انشغال فکری قبل از خواب دارن یا خوابای عجیب غریب میبین ویا در خواب محتلم میشوند دستور زیر را انجام دهد

سوره الكهف بروی کاغذ سفید نوشته وشب زیر بالیشت گذاشته شود
زمان نوشتن بین الطلوعین میباشد (طلوع فجر وطلوع آفتاب)
بامداد قرمز نوشته شود

مدت‌ها بود از بی‌خوابی رنج می‌بردم و روش‌های مختلفی رو امتحان کرده بودم. ولی بعد از مراجعه به دکتر فخرالدین آرمن، بالاخره تونستم خواب باکیفیت رو تجربه کنم. واقعاً ممنونم ازشون.

سلام عزیزم

بیخوابی  شدید داشتم

در کلینیک دکتر مهسا ساداتی با دستگاه ces  با چند جلسه مشکل خوابم کامل برطرف شد

واقعا عالی بود

کلینیکشون تهرانه و دوتا شعبه دارند

۰۲۱۸۲۸۰۸۵۸۸