اگر پریود شده فقط فقط بره دنبال ورزش چند سانت دیگه رشد میکنه سن رشد قدی هم بستگی به ژنتیک داره من دوستم تو دانشگاه یهو بلند شد
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ممنون لطف کردین بنظرتون تا چند سانت دیگه جای رشد داره؟ با ورزش
قد مامان و باباشو باهم جمع کنه تقسیم بر ۲کنه بعد منهای پنج کنه این میشه رشد قد درحالت عادی حالا ممکنه یه خرده پایین تر یا بلاتر باشه البته واسه همه این صدق نمیکنه اگرم ورزش کنه که مسلما بلند ترمیشه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.