2777
2789
عنوان

لیزر خال سطحی

72 بازدید | 11 پست

کسی تجربه ای داشته 

دوتا دونه ریزه ولی میخوام ازشرشون خلاص شم 

پوستم نازک وحساسه ،ایا عوارض داره صورتو میسوزونه؟ برگشت نداره لطفا هرچی میدونید بگید💖☹

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
من خال های صورتمو برداشتم گفت ممکنه تا یک ماه بعد دوباره دربیاد که باز باید بیای برداری 

😐ممکنه؟ دوباره 

خب الان برگشت؟ 

هزینشم میگید

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنگشت گفت دونه ای ۳۰ من چونه زدم گفت اگه همه رو برداری دونه ای ۲۰

خیلی هم خوب ،کی لیزر کردین؟ خیلی وقته؟ 

بعدش بهتون کرمی چیزی داد؟ گود نیفتاد؟

خیلی هم خوب ،کی لیزر کردین؟ خیلی وقته؟  بعدش بهتون کرمی چیزی داد؟ گود نیفتاد؟

تقریبا دو ماه پیش انجام دادم فقط زینک داد گفت تا سه روز زینک بزن و اصلا به صورتت اب نزن تو این سه روز و تو افتاب راه نرو

تقریبا دو ماه پیش انجام دادم فقط زینک داد گفت تا سه روز زینک بزن و اصلا به صورتت اب نزن تو این سه رو ...

خیلی ممنون😘

فقط اینکه میشه بگید چند تا بودن 

ریز بودن یا نه؟  رنگدونه ای هم بود دیگه نه؟ یا گوشتی

خیلی ممنون😘 فقط اینکه میشه بگید چند تا بودن  ریز بودن یا نه؟  رنگدونه ای هم بود دیگه نه ...

ده تا بود خیلی کوچولو بودن همش قهوه ای بود گوشتی یکی تو کردنم داشتم اونو ۸۰ گرفت

ده تا بود خیلی کوچولو بودن همش قهوه ای بود گوشتی یکی تو کردنم داشتم اونو ۸۰ گرفت

لطف کردین ممنون😘❤