2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۰ دقیقه تا نیم ساعت 

بیشترش ضایس

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

واسه ما دو دیقه بود تو تالار پخش شد ولی بازم بهمون کلیپ میده مفصل تر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من عروسی گرفتم.

فیلمم دادن کلا دوساعته اما فیلم تو تالار فقط.

کلیپ نداشتم.

حالا میخوام یه فرمالیته بذارم اول فیلم.

هرچی طولانی تر باشه بهتره.

میخوام خاره از جوونیم بمونه

عزیزم کلیپای فرمالیته حداکثر با دوتا آهنگ و یه پشت صحنه باشه فوقش میشه ده دقیقه مال من 7 دقیقه بود فقط پول کلیپ شد سه تومن پارسال 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
2790
2778
2791
2779
2792