2777
2789
عنوان

خوشگل میشم ایا

206 بازدید | 14 پست

بچه ها من بینیم عملی نیست استخونیه از جلو خوبه اط کنار قوس داره و جالب نیست واسه نامزدی زیاد راضی نبودم البته ارایشگر خوبی نبود حالا واسه عقد آرایشگاه خوب برم خوشگل میشم یا فقط دماغ عملی ها خوشگل میشن 😂

ھمین شکلی ھم زیبایی❤️😍

بلہ خوشگل میشی

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک کنم 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
گریم کن برات مثل عملی ها درمیارن✌🏼🤭

نه بابا با هیچی نمیشه استخونو پنهون کرد

منم دماغم قوز داره میخوام عمل کنم

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
نه بابا با هیچی نمیشه استخونو پنهون کرد منم دماغم قوز داره میخوام عمل کنم

من به چشم دیدم تو آرایشگاه جوری گریم کرد خانمه خودش شاخ در آورد یعنی دماغ مدل دماغ من کرد قششششنگ 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
واسه نامزدی عکس از کنار گرفتن قشنگ قوس بینیم مشخص بود بعد تازه ارایشگره هی میگفت دارم رو بینیت کار م ...

تو عکس بگو درست کنه.

آرایشگر بی تربیت

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
فرق دارن مگه😂 از وسط یکم قوز داره ولی دماغم از جلو افتاده نیست پهنم نیست 

بله کاملا فرق داره بینی قوس دار همونه که کمی بینی سربالاست و بینی از وسط حالت گودی داره کمی دماغای عملی بیشتر این شکلین و خوشگل هم هست

ولی قوز همونه که قسمت وسط بینی برآمدست یعنی استخون پشت بینی اومده بالا اینو بهش میگن قوز

بله کاملا فرق داره بینی قوس دار همونه که کمی بینی سربالاست و بینی از وسط حالت گودی داره کمی دماغای ع ...

اها احتمالا من قوزه من از جلو بینیم سربالاست ولی از وسط برامدگی داره استخونش