2821
2789

اصل و فیک داره

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا ۲۵۰ دادی پول ریمل؟؟؟؟

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

عزیزم تو ک گرون خریی اسنس نهایتش ۱۳۰ تومنه 

ولی دیجی کالا فیکه حتی نظراتو بخونی همه گفتن فیکه 

یا ریملش تاریخش رفته یا خشک شده

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
واقعا ۲۵۰ دادی پول ریمل؟؟؟؟

اره خب من واسه ارایشی هزینه میکنم چون مرتبط با سلامت آدمه همیشه از جای معتبر خرید میکنم الان تو دیجی کالا که سایت معتبری هست دیدم زده ۴۳ تعجب کردم من گران میخرم یا اونا فیک میفروشن

جدی؟ من شنیده بودم سایت معتبریه و محصولاتشم خوبه 

محصولات خارجی ش فیکه 

برای محصولات ایرانی خوبه خوب تخفیف میخورن 

ولی اکثر محصولات خارجی فیکن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز