2777
2789
عنوان

برادر همسرم

1249 بازدید | 58 پست

دوستان من واقعا متعجبم.

خانواده ی همسرم رفتارهای خیلی عجیب دارن که برای من غریبه بی ادبی و بی فرهنگیه برای خودشون نه.

مثلا خونه ی خواهر همسرم دعوت بودیم خونشون کوچیک هستش جوری که سخت جا شده بودیم اما یکی از برادر های همسرم جلوی همه و بزرگترها دراز کشیده بودن...هیچکس هم تذکر نمیداد بهشون.

بعضی از مدل رفتاراشون خیلی اذیت میکنم و همش میگم نکنه شوهر منم بی فرهنگِ جلوی من ادا در میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی جلو پدر ومادرش و خواهر برادراش اگه اینجوریه تو خانواده ماهم عادیه خب خانواده ها باهم فرق دارن اما خانواده عموم اینا نباید جوری بشینی که حتی پشتت به پدرت باشه

دقیقا منم همین وضعو دارم.ولی همسرم جلوی خانوادم رعایت میکنه.اما جلوی من نه!😕😕

خیلی سخته.

یعنی این اختلاف فرهنگی خیلی اذیتم میکنه.

خانواده همسرم شلخته،به خودشون نمیرسن....خونشون ادم دلش نمیاد ی لیوان اب بخوره...😓

خیلی سخته. یعنی این اختلاف فرهنگی خیلی اذیتم میکنه. خانواده همسرم شلخته،به خودشون نمیرسن....خونشون ...

ای بابا.

مال من خیلی به خونه و زندگی میرسن .خیلیم از خودشون تعریف میکنن ولی میای توشون جا میخوری از بعضی رفتارا!

ای بابا. مال من خیلی به خونه و زندگی میرسن .خیلیم از خودشون تعریف میکنن ولی میای توشون جا میخوری از ...

نه برای من خونشون اصلا یه وضعی.ناخونگیر پیش ظروف غذا،لباساشون رو مبل...اصلا یه وضعیی.

رفتاراشون هم که بی کلاس‌

مثلا با دهن باز غذا میخورن.

شوهر خودم ملچ مولوچ ۱۰بار بهش تذکر دادم

آخه توی مهمونی که بزرگترا هستن و جا خیلییی کمه میگم درست نیس

خب ادم پیش خانواده خودش راحت نباشه کجا باشه حالا اگه جا خیلی کم بود که بقیه نمیتونستن بشینن یا رفت وامد کنن وقت دراز کشیدن نبود

به نظرم همه ادما وقتی ازدواج میکنن این حسو دارن . میتونید در قالب تعریف اینا رو مطرح کنید ببینید شوهرون نظرش چیه مثلا بگید چه قدر برام عجیب بود فلانی خوابیده بود توی جمع همیشه اینجوریه یا توی جمع خودتون ؟ اخه ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب ادم پیش خانواده خودش راحت نباشه کجا باشه حالا اگه جا خیلی کم بود که بقیه نمیتونستن بشینن یا رفت و ...

من میگم توی مراسم تولد که چندتا بزرگتر هستن مثلا عمه و شوهر عمشون کار خوبی نی😓

به نظرم همه ادما وقتی ازدواج میکنن این حسو دارن . میتونید در قالب تعریف اینا رو مطرح کنید ببینید شوه ...

همسرم بعضی اوقات حس میکنم خودش خجالت میکشه.اما همسرم هم شلختس و تو این ۶ماه خودمو کشتم تا یکم مرتب بشه