2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش دایم به اهدافم فکر میکنم خودمم در همون راستا تلاش میکنم ولی دلم قرص نیست از درامد شوهرم

اینجوری داری بیشتر به خودت استرس میدی.الان وضعیت همه همینطوره.همه مشکلات مالی دارن و درجا میزنن .سعی کن برنامه ریزی کن تو خرج و درامدهاتون.چیزهای اضافی رو حذف کن.

اینجوری داری بیشتر به خودت استرس میدی.الان وضعیت همه همینطوره.همه مشکلات مالی دارن و درجا میزنن .سعی ...

خستم . ترسو شدم میخوام قوی باشم الان همکارم پشتم حرف زده خیلی ناراحتم رفتارهای مردم اذیتم میکنه میخوام هیچ کس جز عریرانم برام مهم نباشن نمیخوام از همکار ار دوست از فامیل از خانواده شوهر ناراجت شم میخوام اصلا بهشون قکر نکنم

یعنی درامد شما و همسرتون چقدره ؟دونفر شاغل 

عزیزم من 5 میگیرم ولی شرکت قسط دارم 2 تومنش میره شوهرمم نهایت 2.500 بیاره کارش ازاده کرایه مغازه داره همینقدرممیاره من خوشحال میشم چون وقت هایی بوده کمتر اورده همش میگه من میتونم بهتر میشه صبر کن