2777
2789
عنوان

برقمون رفت😳

110 بازدید | 0 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6798997/دوستان-گلم-لطفا-لطفا-تاپیک-در-مورد-قطعی-برق-نزنین

سلام بچه ها

نصف کاربرها به خاطر انتخابات حذف شدن باقی مونده هم میخوایین با قطعی برق حذف بشن؟

شاید بگین برق که سیاسی نیست بله درسته ولی بچه ها سیاسیش میکنن تا حالا هر کس در مورد قطعی برق تاپیک زده سیاسی شده خودش و خیلی از کاربرا قطع شدن

میدونم سخته برق ما هم قطع میشه دو بار در روز تو دمای بالا ولی با گفتنش و تاپیک زدن چیزی درست میشه؟ اگرم میخوایین فقط حرف بزنین بدون توهین و نفرین تاپیک بزنین قفل کنین اروم شدین حذف کنین فقط در حد گرمه و پختیم و این مسائل سیاسی نباشه توهین نباشه نفرین نکنین

خواهش میکنم هر کس تاپیک قطعی اب و برق زد بگین قفل کن میترکی اگر زود قفل کنه و سیاسی نشه حذف نمیشن مثل همیشه همکاری کنین با من اینجا هم برق نیست نور رو کم میکنم تا دو ساعت رو خاموش نشه کورمال کورمال باید تو سایت مراقب باشم و هی تاپیک قطعی حذف کنم  

لطفا زود تاپیکهای قطعی اب و برق رو گزارش بزنین و بگین قفل کنن تگم نکنین که توهین کنن گزارش رو زودتر از تگ می بینم اگر سایت رو دوست دارین و دلتون نمیخواد واسه سایت مشکل درست بشه با من همکاری کنین  فکر کنین برق میره سایتم نباشه حوصلمون سر میره لااقل خیلی ها که تنهان اینجا واسشون سرگرمی هست

@نی_نی_یار_5  

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍