2777
2789
عنوان

دکتر

122 بازدید | 9 پست

دیروز صبح پاشدم برم دکتر برای دستم دیدم در قفله  بعد برام پیام اومد  نوشته بود صبر کن انقدر تلاش نکن در باز نمیشه میام  من چیزی نگفتم ولی تا ساعت ۱۲ صدای در اومد شوهرم بود .اومد تو اب خورد گفت بلند بگیریم من آماده بودم سریع بلند شدم میخواستم خودم برم مانتوم و گرفت رفت جلو گفت با هم بریم .

رفتیم دکتر دکتر گفت آقا شما بیرون وایسا بعد به من گفت شوهرت کتکت زده من نمیخواستم دردسر بشه گفتم از پله افتادم بعد گفت باید دکتر زنان معاینه ات کنه تا بفهمیم بچه افتاده یانه بعد که معاینه هم تموم شد دستمو گچ گرفتن و دکتر زنان گفت که که بچم افتاده   خانوادم امروز میرسن تهران میخوام برم پیششون با برادرم میرم پزشک قانونی 

من پرفسورم و یک ارمی 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک برسر بی شرفش کنن

میری پزشکی قانونی حقیقتو میگی

مبادا بترسی ک ی عمر باید تحملش کنی

ازش شکایت کن

این عوضی از بچه خودشم نمیگذره چ‌برسه شما

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ترسیدی دردسر بشه؟چه دردسری بدتر از مرگ بچه و شکستن در 

ترسو نباش شجاع باش والی صدبار محبوری یه موقعیتو تجربه کنی 

امیدوارم زودتر خوب بشی 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

خیلی بد بود

ولی همینجوری ولش نکن

بچزونش تا ازین غلطا نکنه

الان جلوش درنیای فاتحت خوندس😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

جونم به لبم رسیده توی خونه دوربین گذاشته 

خسته شدم انقدر اذیتم کرد 

من پرفسورم و یک ارمی 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜