2777
2789
عنوان

موی بلند میخام😢

766 بازدید | 39 پست

سلامم

من خیلی دوس دارم موهام حداقل تا کمرم بشه خیلی تو نت تحقیق کردم میگن روغن درمانی و اینا خوبن خب من روغن رو امتحان کردم به نتیجه ای نرسیدم شاید یکم فقط نرم کرد موهامو میخاستم بدونم کسی تا حالا از وازلین زدن به مو و الوورا نتیجه ای دیده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا وازلین نزنیااااا میترکونه موهاتو

رو غن آرگان بخر برای تقویت ساقه ک ساقه خشک و شکننده نشه و برای کف سر هم روغن زیتون

سعی کن ساقه رو چرب کنی اما کف سر نه ..

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من موهام که بلند میشه تهش همیشه موخوره میگیره من موهام حالت داره ولی فر نیست تقریبا تا نصف پشتم بود دو هفته پیش رفتم زدم کوتاه تا گردنم جلوشم چتری زدم که بلند شه الان نوکاش خیلی خوب شده . وازلینم همیشه بهد از حموم بعد مه موهام خشک میشه اسفاده میکنم ولی فقط برای صاف شدن تاثیر داره نه برای بلند شدن

الوورا من زدم ، برا پر شدن مو ک خوبه . دقت به بلند شدنش نکردم . مو ها هم نرم میکنه.  قبل حموم بزن .

ببین قرص مولتی دیلی یا مولتی ویتامین مینرال ( اولی گرونه دومی ارزون تره ) بگیر روزی یه دونه بعد غذا بخور .

خیلی تاثیر داره . تازه مقاومت بدنت هم بالا میبره 

منو لایک نکنید