2789
عنوان

رژیم‌ لاغری

123 بازدید | 17 پست

این رژیم عالیه گفتم بیام اینجا بگم شاید بدرد کسی بخوره  چون خودم واقعا دیگه از رژیمهای جور وا جور خسته شدم در پست بعدی کامل توضیح میدم پس صبور باشید تا تایپ کنم کوتاهه .کسی رو میشناسم که با این رژیم سی کیلو کم کرده و سالهاست وزنش تغییر نکرده .امیدوارم انجام بدید و المیرا خانومی رو دعا کنید. لینک زیرو لمس کنید و ثبت نام کنید. 👇👇

https://rejimfit.com/fa/user/panel.html

این رژیم‌ طوری شمارو لاغر میکنه که دیگه نیازی به چربیسوز نداشته باشید

سه ماه  رژیم سالم خوری و سم زدایی

کلی دستورات تخصصی برای کنترل اشتها

راه کار های روانشناسانه برای افزایش انگیزه

شوک رژیمی برای رفع استپ وزن

تبدیل بدن شما به یک‌ بدن چربیسوز بعد از چند ماه طوری که از اون به بعد هر چقدر هم‌غذا بخوری لاغر بمونی دقیقا مثل همه ی افراد لاغر دیگه

آموزش انواع غذاهای رژیمی خوشمزه

ورزش اصولی متناسب با ضربان قلب و مصرف اکسیژن بدنت به شما میدن. طوری که با روزی نیم ساعت بدنت برای همیشه چربیسوز میشه

کلی ورزش های خونگی

کلی دستوارت چربی سوزی شکم و پهلو توسط خودتون در منزل

پشتیبانی روزانه در دو نوبت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بلش تو راس میگی اینم ی تبلیغ مزخرف نیس ک دنبال پول باشید

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
بلش تو راس میگی اینم ی تبلیغ مزخرف نیس ک دنبال پول باشید

کسی هست تو این دنیا که دنبال پول نباشه عزیزم؟ من دنبال پولم اما امثال شما چسبیدین به پول و دوست ندارین خرج کنین عزیزم

کسی هست تو این دنیا که دنبال پول نباشه عزیزم؟ من دنبال پولم اما امثال شما چسبیدین به پول و دوست ندار ...

من خرج میکنم منتها برا چیزی ک دوستدارم ن یه چیزی ک بهم ضرر برسونه

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
من خرج میکنم منتها برا چیزی ک دوستدارم ن یه چیزی ک بهم ضرر برسونه

خوب چطور تشخیص دادی که یه رژیم سالم بهت ضرر میرسونه عزیزم؟ من انکار نمیکنم. یه تجربه و تخصص دارم‌ و میخوام ازش پول در بیارم. اما شما با این حرفت مانع کسب و کار من میشی. امیدوارم تو زندگیت کسی مانع کسب و کارت نشه و قرار نباشه که تفکر خودت به خودت برگرده....این‌جهان فعل است و فعل ما ندا....از نداها سوی ما آید صدا

نه  بخوام پول بدم هم به این جور تبلیغات نمیدم

خوب....من پول ندارم که تبلیغات گسترده بدم. چون پول تبلیغاتم رو از جیب مشتری نمیدزدم. خودم برای کسب و کار خودم تبلیغ میکنم. شما گول تبلیغات آدم ساده ای مثل منو نمیخورید. شما با تبلیغات پر زرق و برق آدمای کلاهبردار و پولدار بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرید. 

خوب چطور تشخیص دادی که یه رژیم سالم بهت ضرر میرسونه عزیزم؟ من انکار نمیکنم. یه تجربه و تخصص دارم‌ و ...

اخه انقد گفتن ابن چیزا دروغه شما ک راستم بگی ما فک میکنیم دروغه🤯

خوب....من پول ندارم که تبلیغات گسترده بدم. چون پول تبلیغاتم رو از جیب مشتری نمیدزدم. خودم برای کسب و ...

عزیز دلم ♥️

تروخدا ببخش من اصلا قصد ناراحتی شما رو نداشتم 

خدا به شما برکت بده 

ببخشید 

دختر قشنگم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اخه انقد گفتن ابن چیزا دروغه شما ک راستم بگی ما فک میکنیم دروغه🤯

بله دقیقا 

به خاطر یه عده دروغگو متاسفانه تر و خشک با هم میسوزن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود