2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

170 بازدید | 12 پست

سلام من چند وقت پیش با یع دعا نویس حرف زدم بهم گف طلسمت کردن بستنت و اینا خاستمم ببینم واقعیت دارع؟ و تا حالا کسیو دیدین این مشکلوو داشتع باشع و برطرف بشه؟،

بله

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من خانمی رو می شناسم کارش خوبه برای منم انجام داده و تو همین سایت شخصی شمارش و گذاشته بود ک خیلی هم تعریف کرده بودن خلاصه کار این فرد عالیه شمارش و میزارم شاید کسی نیاز داشته باشه. 

۰۹۱۰-۵۹۶۰۰۵۸

(خانم باران حسینی)

۰۹۳۷-۲۵۲۴۹۸۷

واقعا بی نظیرن

من شدم مادر دوست پسرم این حرکتو زد ب مدتم خیلی مربض شدم الانم ک میخوام ازدواج کنم هیچ جوره نمیشع در حالی ک قبل این جریان هرکی منو تو خیابون میدید سریع ازم خواستگاری میکرد اما الان طوری بسته شدم ن کارم درست میشه ن ازدواجم 😔

عالیه من یکی پیدا کردم با هزینه کم 

بین سی تومن تا پنجاه تومن میگیرن 

کارش تضمینی و عالیه

فقط برای خیر ،کار شر نمیکنن

۰۹۱۵۷۰۱۳۴۷۴

کارگشایی ،رزق و روزی،سرکتاب؛باطل کردن طلسم؛بخت گشایی

هر چی که خیر باشه فقط

@muzic_fun_show در روبیکا
سلام ایشون کار شما رو انجام دادن؟ اکی بود؟؟ چه قد هزینه گرفت

عالیه من یکی پیدا کردم با هزینه کم 

بین سی تومن تا پنجاه تومن میگیرن 

کارش تضمینی و عالیه