2777
2789
منمممم همینطوووور ولی دلیلشو نمیدونم💔🤦🏻‍♀️

نوشته سرچ کن فال ساعت یا ساعت جفت

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین برو سرچ‌کن فا.  ل ساعت یا ساعت جفت بخون دربارش

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
من شنیدم ینی یه نفر داره بهت فکر میکنه

چه جااالب

بدبخت پدرش در اومد اینقد بهم فک کرد

بگو اخه بدبخت در به در  آواره ی نفهممم الاغ بیا بهم بگو شاید بتونم یه خاکی بریزم تو سرت😵

میشه واسه رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟💕
چه جااالب بدبخت پدرش در اومد اینقد بهم فک کرد بگو اخه بدبخت در به در  آواره ی نفهممم الاغ بیا ...

یه چیز دیگه ام بگم پشمات بریزه🤣🤣🤣اولا میگفتن کسی که دوسش داری داره بهت فک میکنه این شده بود یه اعتقاد بین منو دوستام دقیقا همونطورم میشد

یه چیز دیگه ام بگم پشمات بریزه🤣🤣🤣اولا میگفتن کسی که دوسش داری داره بهت فک میکنه این شده بود یه اع ...

وایییییی امشب پشم ریزون داریمممم

نگوووو

خداوکیلی اگه اون داره بهم فک میکنه من پاشم بندری برقصم😁

واییییی خیلی باحاله

پشماااااممممم

میشه واسه رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟💕