2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

177 بازدید | 10 پست

من مادر خیلی مهربون و دلسوزی دارم، خیلی خیلی

اما بعضی نظرات و رفتارهاش و سبک زندگیشو نمیپسندم و گاها اختلاف نظر پیش میاد بینمون و بحث میکنم باهاش و اون با مهربونی و خنده میگذرونه همیشه، هر بار میگم صبورتر باشم اما یاز تو موقعیت عصبی میشم.. ولی وقتی برمیگردم خونه خودم شوهرم که خوابید گریه میکنم :)) دیوونم؟! 

و ترس شدید از دست دادن مادرمو دارم.. خیلی شبا از ترس از دست دادنش کلی گریه میکنم

چیکار کنم خدایی از این فکرا نکنم؟ شما اینجوری نیستید؟ 

همسرم به شدت احترام پدر مادر دو طرفمون براش مهمه و خودش بییییش از حد رعایت میکنه و از گل نازک تر نمیگه بهشون.. کاش منم میتونستم مثل اون باشم

خانما مامانم داره از کمر درد و گردن درد می میره دیسک کمر زده بیرون گردن پاره شده یه مقدار 

از عید تا حالا استراحته حتی کار های خونه رو داداشم و من می کردیم

بی چاره اعصاب نمونده دیگه براش 

حالا به ما گفتن کتیروپرایتیک ببرید درمان میشه

کسی دکتر خوب میشناسم چون کایرو با دسته مهارت دکتر خیلی تاثیر گذار هست یه دکتر فیزیوتراپ مثلا کمر مامانم جا انداخت صد پله بد تر شد 

حالا ما از دکتر مسعود اعتدالی اصفهان و دکتر سلیمیان تهران وقت گرفتیم کسی این دو تا دکتر میشناسه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افرین به همسرت که اینقدر خوبه خودتم سعی کن صبوری کنی و بهش بگو که مادر جان خیلی دوست دارم من ۱۳سالم ...

باور کن هر بار میخوام کنترل کنم ولی تو موقعیت نمیتونم 😭😭 مرسی عزیزم، خدا مادر عزیزت رو بیامرزه 😢 جایگاهشان بهشت

خونسردیتو حفظ کن اسی گناه داره مادره باید خودتو کنترل کنی باتذکر دادن چیزی درست نمیشه هرکس اخلاقش یه ...

من کلا آدم حساس و زود رنجیم خودم میدونم.. تو رابطم با همسرم خیلی کنترل میکنم ولی مهربونی مادرم پرروم کرده😢

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز