2777
2789
عنوان

تربیته بچه پسر

147 بازدید | 17 پست

میدونم خیلی زوده پسرم هنوز یک ماهس😕اما برام مهمه ک خیلبا ک خیلی باالشون رفت امد داریم مثلا خونه مادر بزرگم ک دایم خاله هام و پسر خاله هام و.. هستن اصلا رفتار مناسب ندارن و بچه هاشون همه بی ادب هستن و کلا تو خونه فوش های رکیک عادیه اونجا

نگید رفت امد نکن نمیشه :/

بنظرتون چکار کنم رو پسرم تاثیر نزاره نگرانم

تاثیر میذاره بخوای یا نخوای 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میتونم‌بگم نرو.

چون در هیچ صورتی نمیتونی جلوی این جریان رو بگیری.

حتی اگر به پسرت مدام بگی فلان حرف رو نزن اون بدتر تکرار میکنه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
وای نه🥺

بچتو تا یه سنی واقعا باید ازون محیط دور نگهداری وگرنه یادمیگیره تا میای از دهنش بندازی یه فحشو روزگارت سیاهه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بچتو تا یه سنی واقعا باید ازون محیط دور نگهداری وگرنه یادمیگیره تا میای از دهنش بندازی یه فحشو روزگا ...

اره اطرافم زیاد دیدم اما خانواده شوهرم خیلی با ادب و ساکتن بچه هاشون برعکس سمت من مام اینجا جز اونا کسیو نداریم میترسم اونجوری بشه

مطمعن باش مثل بلبل یاد می گیره بچه چیزهایی که مامانش خودش رو می کشه تا یاد بگیره رو نمی گه ولی کسی تو دلش هم فحش بده اونو رو هوا می زنه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

زودنیس بایدازهمون اول شروع کنی 

پسرمنم یک سالودوماهشه دقیقا همین مشکل رومنم داشتم ودارم مهم ترین موضوع تواین مبحث اینه که  با همسرتون متحد باشید جوری که همیشه حرفتون یکی باشه چه پیشدیگرام چه بچه (مخصوصابچه) 

ناراحتی دیگران خیلی برات مهم نباشه نکه بی احترامی کنی ها نه ولی بچت رو قربانی نکن مثلا اطرافیان من دقیقا دواین یک سال هرچی بازبون آدم ایزاد میگم اخم میکنم نمیفهمن که ازغذای خودشون به بچه ندن هرکی ردمیشه میخواد دهن بچه یه چی بزاره من متنفرم ازاین کارشون الانم میدونم پنهونی ازمن این کارومیکنن فکرمیکنن من ظالمم میگم مثلا به بچه فلان چیزوندید ضررداره حالا توروم نمیگن ولی میدونم پیشخودشون دل خوشی ازمن ندارن ولی به جهنم مهم نیس خدایی شوهرمم خیلی حمایتم میکنه حالااینی که گفتم بی اهمیت ترینش بودا بقیه بماند