2777
2789
عنوان

بحث با داداشم

298 بازدید | 24 پست

سلام داداش بزرگه من هر وقت کاری واسه خانواده انجام میده با اینکه ازش تشکر میکنیم حتی اگه چندماه و چندسال گذشته باشه سرمون منت میزاره هر چند کارش هم کوچیک باشه جلوی زنش بهمون میگه شما گربه کور هستین حیف آدم واسه شما کاری کنه!حالا چیکار کرده شاید یه بار بابامو برده دکتر یه شب هم پیش داداشم بیمارستان مونده!!!منم از بس بهمون سرکوفت زده بود عصبانی شدم و گفتم مگه چیکار کردی غریبه هم بود میکرد هرچی از دهنش درآمد بهم گفت خار و زشتم کرد نامرد!!!

اخ اخ اخ

من همیشه میگم خواهرا هم عین مادرا بدبختن

این برادرا دهنمون سرویس میکننا ما بازم براشون میمیریم

اما اگه ما کاری کنیم برادر میره پشتشم نگاه نمیکن

هنوزم نمیدونم چرا😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اخ اخ من همیشه میگم خواهرا هم عین مادرا بدبختن این برادرا دهنمون سرویس میکننا ما بازم براشون می ...

چون دخترا از پسرا احساساتی تر و مهربان تر هستند 

و به جنس مخالف دلبستگی شدید پیدا میکنند

چه داداش خوبی دارم و قدرشو نمیدونم 

گوش به فرمان وایساده بگیم ف بره فرحزاد 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
اخ اخ اخ من همیشه میگم خواهرا هم عین مادرا بدبختن این برادرا دهنمون سرویس میکننا ما بازم براشون می ...

نمیدونم چرا و از کجا ولی انگار دلش پر بود هر چی از دهنش در اومد بهم گفت بی غیرت... منم وقتی رفت هر چی از دهنم در اومد پشت سرش جلوی زنش بهش گفتم

نمیدونم چرا و از کجا ولی انگار دلش پر بود هر چی از دهنش در اومد بهم گفت بی غیرت... منم وقتی رفت هر چ ...

جلوی زنش نمیگفتی حداقل زبونش برای زنش کوتاه میشه 

سیاستم نداری که اسی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چه داداش خوبی دارم و قدرشو نمیدونم  گوش به فرمان وایساده بگیم ف بره فرحزاد

داداشای من با اینکه هر چی دارن از بابامه ولی اگه یه خرید کوچیک واسه خونه بکنن حتما پولشو میگیرن هزار بار هم منت میزارن من فلان کار کردم

جلوی زنش نمیگفتی حداقل زبونش برای زنش کوتاه میشه  سیاستم نداری که اسی

خیلی عصبانی بودم زنش حالا خوشحال میشه داداشم این حرفا بهم زد،منم هر چی از دهنم در اومد گفتم دیگه نمیدونم بره بهش بگه یا نه

خیلی عصبانی بودم زنش حالا خوشحال میشه داداشم این حرفا بهم زد،منم هر چی از دهنم در اومد گفتم دیگه نمی ...

عیبی نداره حالا عصبانی بودی 

ولی بعدا تو یه فرصت مناسب زنش که بود بشین بگو من عصبانی میشم اصلا حالیم نیست چی میگم اون روز اونهمه چرت و پرت گفتم خوبه داداشم نبود بشنوه و از این حرفا...

چون دخترا از پسرا احساساتی تر و مهربان تر هستند  و به جنس مخالف دلبستگی شدید پیدا میکنند

اگه دوبار داداشت زشت و کوچیکت کنه دیگه دلت براش نمیسوزه و تنگ نمیشه

خیلی عصبانی بودم زنش حالا خوشحال میشه داداشم این حرفا بهم زد،منم هر چی از دهنم در اومد گفتم دیگه نمی ...

منم یه بار با یکی دعوام شد هرچی دلش خواست گفت ورفت منم دهنمو باز کردم تا میتونستم گفتم آبروشو بردم اتفاقا خوب کاری کردی گفتی

اگه دوبار داداشت زشت و کوچیکت کنه دیگه دلت براش نمیسوزه و تنگ نمیشه

من یه بار خواهرشوهرم باهام بحث کرد اونم خیلی منت میزاره بهم گفت دوست دارم مهمونی بدم همه رو جمع کنم منم گفتم ولی بعدش اینقدر منت میزاری آبروی همه رو میبری