2777
2789

ببخشید 😁😅ازش متنفرم سه روزه همه چی رو آورده جلو چشمم هر توهینی دوست داره می‌کنه چرا چون من دوست ندارم تو سن ۲۱سالگی خواستگار راه بدم حتی حرف بزنم باهاش من از دانشگاه انصراف دادم برای کنکور بخونم میگ هه تو هیچی نیستی از تو بهتر باهاشون ازدواج میکنن هر توهینی فکرشو بکنید کرده امشب آرزو کردم پشیمون بشه از کارش ی روزی می‌دونم پسره موقعیت داره عالیه من تصورم از ایندم این نیست که برم خونه شوهر من دلم میخواد تو آرزوهام زندگی کنم ولی خب .....میگ او منطقی نیستی چرا باید اجازه بدم بیان خونه وقتی می‌دونم جوابم منفی چرا باید با غرور ی نفر بازی کنم این زندگی من میگ تو هیچی نمیشی  میگ حرف آینده نیس تو بی عرضه خیلی خستم آدما رو تو شرایط سخت باید شناخت جالبه چند روز پیش می‌گفت اجباری نیس /:الان سه روزه قهره و بدترین حرفارو میزنه قلبم خیلی بدرد میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نشو مادر هرچی هم بگه از ته دلش نیست ، حق با شما هست درسته دلتون نمی‌خواد خواستگار بیاد خب این یه چیز عادیه ولی بعضی مواقع مادرا اینطوری میشن تا حساب کار دست ما دخترا بیاد😌😜