2789
عنوان

خسته شدم دیگ

111 بازدید | 4 پست

دنبال کار میگردم کار نیست روزام داره تلف میشه 

تو خونه منجوق ملیله میزدم چشمام داشت نابود میشد واسه هفته ای ۷۵ تومن دیگ کار نیاوردم گفتم کار بیرون پیدا کنم نیمه وقت نیست ک نیست الانم ک دوباره همه جا تعطیل شد 

لیسانس دارم خیر سرم میدونم دکتراش بیکارن ولی با لیسانس برم تو تولیدی کار کنم زیبا نیست آیا 😂😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

لیسانس چی داری؟؟؟چنودسالته؟؟؟؟نگا عزیزم وضع مملکت افتضاحه یکی از دوستام عروسشون پزشکی خونده الان بیکاره به خدا متاسفانه همه چی شده سهمیه وپول اصلا بازار کارنیست از الان جا پاتو یه جا محکم کن یاحداقل یه هنری چیزی یاد بگیر

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳
لیسانس چی داری؟؟؟چنودسالته؟؟؟؟نگا عزیزم وضع مملکت افتضاحه یکی از دوستام عروسشون پزشکی خونده الان بیک ...

خیر سرم روانشناسی خوندم ک میدونم با لیسانس نمیتونم کاری کنم تو رشته ی خودم حداقلش باید ارشد بگیرم ک اونم دوستام گرفتن بیکارن...اره میدونم وضع مملکت ک‌داغونه خیلی، از همه طرفم داره بهمون فشار میاد..من بچمو بخاطر مشکلش از دست دادم الان دیگ حتی نمیتونیم بچه بیاریم خیلی دلم گرفته داغونم فقط دارم ب عشق شوهرم زندگی میکنم وگرنه زندگی واسم‌دیگ معنی نداره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر سرم روانشناسی خوندم ک میدونم با لیسانس نمیتونم کاری کنم تو رشته ی خودم حداقلش باید ارشد بگیرم ک ...

اخ عزیز دلم وای چقد ناراحت شدم😓😓😓دردو بلات توسر مسعولای کشور نگا ببین به چی علاقه داری برودنبال همون کار عزیز دلم

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳
اخ عزیز دلم وای چقد ناراحت شدم😓😓😓دردو بلات توسر مسعولای کشور نگا ببین به چی علاقه داری برودنبال ه ...

نمیدونم فقط خدا کمکون کنه 

دیگ بریدم واقعا