مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خودم پرستارم درسم تموم شده برای یکی از دوستام میپرسم شما شرایطش رو میدونی؟مصاحبه که میگن درمورد چی ...
مصاحبش خیلی سخته
عملا هیچ چیز مشخصی نداره و سهمیه توش حرف اولو میزنه
رتبه و منطقه تو میگی بی زحمت پرستار
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
میدونم پرستاریو میگم با چ رتبه ای قبول شدی و منطقه چن
میشه اگ درصداتو یادته اونارم بگی مرسی💜💜💜
میدونم پرستاریو میگم با چ رتبه ای قبول شدی و منطقه چن میشه اگ درصداتو یادته اونارم بگی مرسی💜💜💜
من پارسال قبول شدم دانشگاه ازاد منطقه دو رتبم نوزده هزار درصدام عمومی تقریبا همه چهل وپنج درصد به جززبان که تقریبا بیست درصد زدم اختصاصی هام ریاضی فیزیک تقریبا پونزده زیست ۲۵شیمی۱۵ البته تقریبی گفتم به خدا یادم نیست دقیقشو دانشگاه ملی تقریبا تا سیزده هزارمیگرفت البته من هیچ سهمیه نداشتم وقبل کنکور فکرمیکردم ده هزارمیشم اموزش ابتدایی شهرما شانس گند من سال پیش تارتبه زیر پونزده هزار می خواست
تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳
من پارسال قبول شدم دانشگاه ازاد منطقه دو رتبم نوزده هزار درصدام عمومی تقریبا همه چهل وپنج درصد ...
واقعا ممنونم ازت بخاطر اطلاعاتی ک بهم دادی
امسال کنکور عجیب سخت بود....ریاضیش ک مال لیسانس یورو بعضی سوالا هم مال نظام قدیم
ابجی من سال دومش بود ک کنکور میداد امیدوارم قبول شه عاشق پرستاریه...بی زحمت یه صلوات براش میفرستی😢😘