2777
2789
عنوان

رشته فرهنگیان

365 بازدید | 11 پست

کسایی که این رشته رو میخونن یا اطلاع دارن خوبه؟

اموزش ابتدایی چطور هست حقوق در چه حدیه؟

بازار کارش خوب هست؟

بعد از 4سال که تموم شد برای پیدا کردن کار باید چی کار کنی؟

درسته که باید تو روستا کار کنن یه مدت؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عالیع ها عالی 😍😁😁😁من عاشقش بودم ولی نیاوردم

رتبتو میگی لدفن

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خودم پرستارم درسم تموم شده برای یکی از دوستام میپرسم شما شرایطش رو میدونی؟مصاحبه که میگن درمورد چی ...

مصاحبش خیلی سخته

عملا هیچ چیز مشخصی نداره و سهمیه توش حرف اولو میزنه

رتبه و منطقه تو میگی بی زحمت پرستار

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
قبول نشدم فرهنگیان

میدونم پرستاریو میگم با چ رتبه ای قبول شدی و منطقه چن

میشه اگ درصداتو یادته اونارم بگی مرسی💜💜💜

میدونم پرستاریو میگم با چ رتبه ای قبول شدی و منطقه چن میشه اگ درصداتو یادته اونارم بگی مرسی💜💜💜

من پارسال قبول شدم دانشگاه ازاد منطقه دو رتبم نوزده هزار  درصدام عمومی تقریبا همه چهل وپنج درصد به جززبان که تقریبا بیست درصد زدم اختصاصی هام ریاضی فیزیک تقریبا پونزده زیست ۲۵شیمی۱۵ البته تقریبی گفتم به خدا یادم نیست دقیقشو دانشگاه ملی تقریبا تا سیزده هزارمیگرفت البته من هیچ سهمیه نداشتم وقبل کنکور فکرمیکردم ده هزارمیشم اموزش ابتدایی شهرما شانس گند من سال پیش تارتبه زیر پونزده هزار می خواست

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳
من پارسال قبول شدم دانشگاه ازاد منطقه دو رتبم نوزده هزار  درصدام عمومی تقریبا همه چهل وپنج درصد ...

واقعا ممنونم ازت بخاطر اطلاعاتی ک بهم دادی

امسال کنکور عجیب سخت بود....ریاضیش ک مال لیسانس یورو بعضی سوالا هم مال نظام قدیم

ابجی من سال دومش بود ک کنکور میداد امیدوارم قبول شه عاشق پرستاریه...بی زحمت یه صلوات براش میفرستی😢😘

واقعا ممنونم ازت بخاطر اطلاعاتی ک بهم دادی امسال کنکور عجیب سخت بود....ریاضیش ک مال لیسانس یورو بعض ...

یشالا قبول میشه چون خواهر به این مهربونی داره😇😇😇چشم عزیزم دعا میکنم براش

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳