happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 عنوان بیاید کمککککک 84 بازدید | 5 پست سلام بچه ها من ناخونم کاشته امروز دخترم اسلایم گرف بازی کردم همش رفت زیر ناخونم چند بار شستم تلاش کردم در بیارم الان چیکار کنم راهی هست مطمعن شم همش در میاد یا برم ناخونم رو ریمو کنم ؟ دو ثانیه پیش زدم هیچکس نیومد مجبور شدم بنویسم کمک😑😂 1400/04/15 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taaaaaaraaaaaa عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 4437 😂😂چرا شما مامانا بیشتر از بچه ها عشق اسلایم هستید 😂چندبار بشورر زیر ناخن هاتو نرفت برو ریمو
happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 با مسواک زیرش تمیز کن عزیزم اونروز انقدر اعصابم خورد شد رفتم فرداش ارایشگاه برام زیرش رو نگاه کرد گفت هیچی نیست نگران نباش با چند تا چیز زیرش رو تمیز کرد مرسی 😚
happykendall مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 😂😂چرا شما مامانا بیشتر از بچه ها عشق اسلایم هستید 😂 چندبار بشورر زیر ناخن هاتو نرفت برو ر ... 😂😂😂😑اگه من دیگه دست زدم انقدر اونروز اعصابم بهم.ریخت پاشدم رفتم فرداش ارایشگاه زیرش رو دید کفت هیچی نیست ولی با یه چیزی تمیز کرد گفت بروخیالت راحت😑
taaaaaaraaaaaa عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 4437 😂😂😂😑اگه من دیگه دست زدم انقدر اونروز اعصابم بهم.ریخت پاشدم رفتم فرداش ارایشگاه زیرش رو دید کفت ه ... 😂😂😂😂😂😂آفرین اسلایم بچه رو دست نزن نه ناخن های خودتو خراب کن