2777
2789
عنوان

خواب دیدن

68 بازدید | 3 پست

دوستان من یه مدته که وقتی میخوابم توی خواب خیلی میبینم که مثلا دندانم افتاده یا دندانم خراب شده یا مثلا دندانم شکسته و داره ازش خون میاد.

بعدم کلا یبار خواب دیدم خودم خون دماغ شدم و دیشب هم خواب دیدم مادرم شدیدا خون دماغ شده و انگار از شدت خونریزی داشت یه اتفاقی براش میوفتاد و یه چند باری هم خواب دیدم طوفان داره میاد و بارندگی شدیده و سیل راه افتاده و منم دارم از سیل فرار میکنم.

دوستان اینجور خوابا میتونه تعبیر داشته باشه؟

اخه تاحالا من انقدر خوابهای شبیه به هم ندیده بودم و به نظرم عجیبه.

فکر منفی نکن صدقه بده رفع بلا بشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/