کسی هست که بچه اش یا کسی از اطرافیانش بچه اش مشکل اوتیسم خفیف یا شبه اوتیسم داشته باشه و خوب شده باشه امیدی هست برای اینکه مثل یک فرد عادی تو جامعه باشه و مدرسه بره؟
پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجا ی خانومی هست که مادر ی کودک اوتیسمه ولی گفته تگش نکنیم ببخشید عزیزم من نمیشناسم
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
فکر کنم بشناسمش ولی اسمش خاطرم نیست فقط یه جا تو تاپیکش خوندم گفت بعد درمانهای زیاد بچه اش از اوتیسم ...
سارا مامان امیر پرهام؟
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️