بهاران۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 84 عنوان لطفا... 56 بازدید | 2 پست دوستان کرونا گرفتم لطفا برام حمد شفا بخوانید...ممنون چه فرقی می کند بهار باشد یا تابستان.....وقتی چونان برگهای پاییز تمام خاطراتمان را تکاندی و رفتی ....از آن روز زمستانی ترین برف بر من و امیدم می بارد 1400/04/14 | 22:59 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاران۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 84 کرونای چینی یا انگلیسی یا دلتا کدومشون ؟ دلتا چه فرقی می کند بهار باشد یا تابستان.....وقتی چونان برگهای پاییز تمام خاطراتمان را تکاندی و رفتی ....از آن روز زمستانی ترین برف بر من و امیدم می بارد
بهاران۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 84 علامش چیه چون همه خانواده گرفتن ما هم گرفتیمهر کدوم ی جورههمسرم الان سه روزه فقط لرز داره و بی حالهولی خودم گلوم درد میکنه و سرفه میکنم و قلبم درد میکنه.....کسایی که زودتر از ما گرفتن بیشتر بدن درد و تنگی نفس و سرفه چه فرقی می کند بهار باشد یا تابستان.....وقتی چونان برگهای پاییز تمام خاطراتمان را تکاندی و رفتی ....از آن روز زمستانی ترین برف بر من و امیدم می بارد