2777
2789
عنوان

چی فک میکردم چی شد... 😢

161 بازدید | 16 پست

بچه ها بچه ها... 

با امروز 14 روزه پریود نشدم هزار جور نذر و نیاز کردم که بچه نباشه ناشکری نمیکنم ولی خ ا خودش بهتر میدونه که من الان شرایطشو ندارم و نمیتونم یه بچرم بد بخت کنم... 😒

حالا ازمایش دادیم تیروعید کم کار گرفتیم 😐

خطرناکه؟ 

میشه اگه تجربه دارین بهم بگین؟ 

حالا بالاخره بچه داشتی یا نه

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۲۰ سالگی دارم

راستش من سابقه نداشته تو خانواده فقط من اونم الان توی 20 سالگی متوجه شدم خب خطرناکه؟ یا خیلی تو زندگی رژیم غذایی و اینا تاثیر داره؟ تو بارداری چطور؟ 

ن عزیزم فک میکردم حامله باشم ولی به خاطر تیروعید پریودیم عقب افتاده

اها ان شالله زود خوب شی من تجربه نداشتم اما فک کنم با دکتر رفتنی حل شده❤️

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
میگم ممکنه منم تیروئید داشته باشم چون نمیشم

راستش من پریودیم کاملا منظم بود و یهو این ماه انقد عقب افتاد پیش دکتر زنان رفتم ازمایش بارداری و هورمونی و تیروعید باهم برام نوشت که متوجه شدیم از تیروعید بوده

راستش من سابقه نداشته تو خانواده فقط من اونم الان توی 20 سالگی متوجه شدم خب خطرناکه؟ یا خیلی تو زندگ ...

ما اکثرا دارند

مادر خاله عمه خواهر دختر عمه  پسر خاله

نه عزیزم با قرص قابل کنترله

هر روز صبح ناشتا یه قرص می خوری نیم ساعت صبر می کنی بعد غذا می خوری

نه خطر ناک نیست ولی تورو خدا جدی بگیر قرض هاتو مرتب بخور چکاب هم مرتب بکن

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
ما اکثرا دارند مادر خاله عمه خواهر دختر عمه  پسر خاله نه عزیزم با قرص قابل کنترله هر روز صبح ...

درسته... 

پس اگه قرص مصرف شه دیگه عوارضی نداره؟ 

تو دوران بارداری چی اذیت کننده س؟