2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست

خخخ شانس مردن نداریم ناقص میشی تاعمرداری هرروزمیمیری

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه نگو بهش چی بخوره ...شریک مرگش میشیا

مسخرش کردم خودکشی کار هرکسی نیست جانم .مخصوصا اکثرشون زنده میمونن میشن یه آدم بی اعتماد بنفس بدبخت 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

منم تا 2هفته پیش خواستم خودکشی کنم اما از خدا کمک خواستم واقعا کمکم کرد 

چون هیچ کس حالش مث من خراب نبود

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
توروخدا بیا با هم ابزارشو تهیه کنیم منم دنبالشم ولی تو شهرمون قرص برنج نمیدن همینجوری تو شهر های شما ...

عجبا بس کنید دیگه همش مرگ بمیر ن اونایی که عرصه رو تنگ کردن براتون.شماها چرا اخه

مسخرش کردم خودکشی کار هرکسی نیست جانم .مخصوصا اکثرشون زنده میمونن میشن یه آدم بی اعتماد بنفس بدبخت&n ...

والا آدم اینقدر زیاد می‌شنوه می‌ترسه ی لحظه است دیگه مغز کار نمیکنه ....

ماخودمون فامیل  داشتیم ۲۰تاترامادول خورد فقط عمل میشه الان دوتابچه ام داره الان ۲۰سالشه پشیمونه حین چی چندماه توکماه بود

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره