2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریاضی به شدت سخت و غیر استاندارد سوال از کنکور کارشناسی و دکتری و المیپاد خارجی دو تا سوال اشتباه 

شیمی شمارشی زیاد شده متوسط رو به سخت 

فیزیک محاسبات سنگین و وقت گیر تر سخت 

زیست گیاهی زیاد شده سوال ترکیبی هم خیلی بیشتر سخت

ادبیات سخت بقیع عمومیا خوب بود دینی مفهومی تر شده 

البته اینا نظر منه 

وای سال بعد چ غلطی کننمممممممممممم

من خودمم پشتم ولی ببین کلا روی عمومی سرمایه گذاری کن حتما زیست ترکیبی بخون همش برای خودت توضیح بده و ربطش بده به هم مسئله که حل می‌کنی یعنی جراحیش کن به معنای واقعی که درکش کنی از خودت بپرس مثلا اگر بجای فلان چیز چیز دیگه میخواست چی بخشایی که میگن حذف بخون باز چون امسال از شتاب فیزیک که یعنی حذف بود سوال داده بودن مرور که خیلییییی مهمه بعلاوه تست زمان دار سوالای مسئله طولانی شده باید سرعتت بالا باشه دورت با کتابای زیاد شلوغ نکن اصلا سطح خودت بسنج این ویدیو های که هست درباره تحلیل منابع گوش کن اول مثلا من خودم سیب ترش توی آپارات دیدم خوب بود تست قاطی و ترکیبی هم بزن بعد یه مدت 

الان یه ترسی به دلم افتااااد که نگو

نه نترس ببین امسال که خیلی اعتراض شده بنظرم سال بعد سوالا استاندارد تره آسون نه ها اصلا به کنکور آسون فک نکن ولی سوال منطقی و استاندارد سخت ولی بدون اگر درسی سخته برای همه هست تو با درصد های ۶۰ به بالا میتونی یه رتبه خیلی خوب بیاری و همون ۶۰ میشه ۸۰ کنکور های سال قبل