2777
2789
عنوان

محدودیت دختران

3279 بازدید | 38 پست

دوستان کسی هست که تو سن 19 سالگی هم محدودیت داشته باشه؟

فقط به خاطر اینکه دختره

و نباید بره بیرون

نباید به اهدافش برسه

نباید به رویاهاش فکر کنه

نباید مستقل باشه

نباید در رشته مورد علاقش تحصیل کنه

نباید لباس مورد علاقش بپوشه

نباید دوستی داشته باشه

چون دختریم حق زندگی نداریم؟

نه میدونم جوونی چیه

نه میدونم تو اجتماع چه خبره

نه از تفکرات و همسن و سالام خبر دارم

هر دختریم که بره بیرون از نظر پدرم خیابونیه...

و هر دختری که بدون خانواده بره بیرون از نظر مادرم خرابه....

به معنای واقعی کلمه هیچ فرقی با یه ادم مرده ندارم....کارم شده بخور بخواب و زل زدن به دیوار دلم میخواد بمیرم شاید اون دنیا متنوع تر باشه ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون زندگی متنوع تر نیست باز ھم بستگی بہ خودمون دارہ 

عزیزم سعی کن با محدودیت ھا مستقل باشی 

من خانوادم کلا بر عکس خانوادہ شما میگن انسان باید آزاد باشہ و بتونہ تصمیم بگیرہ.. 

عزیزم میتونم کمکت کنم؟

میشہ بگی کدوم شھری

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

چقدر منی تو دختر 

خانواده منم همینجورین انقدر نزاشتن برم بیرون و کارایی که دوست دارم انجام بدم ، حرفی که میخوام رو بزنم و.... که هم عقده ای شدم هم دیگه اجتماعی نیستم 

چقدر محدودیت تا کجااا دلم خیلی پره 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
تمام یا اکثر این چیزایی که گفتی با موفقیت و استقلال مالی درست میشه سعی کن تلاش کنی که بهش برسی

بابام میگه هرچی بخوای برات فراهم میکنم نمیذارم بری سرکار.....درحالی که حتی هزینه ای بهم نمیده وسایل مورد نیازم بگیرم :|

خودت انتخاب کن مجبور نیستی سرکش بشو بجنگ دعوا کنن، هرکاری کنن حداقل زندگی رو بخاطر خودت و به مد ...

باورت میشه انقدر جنگیدم که بابتش استرس و اضطراب گرفتم حتی فکر بهش میکنم پاهام از تو میلرزن...

میتونی کنار بیای؟ اهدافت آروزهات....؟

عزیزم تحمل کردم الان۲۳سالمه. خیییلی سخته. روزا رو بدمیگدرونم. خیلی بد. اما چ کنم. تجمل کن گلم..انشالا یه مسرخوب وباشخصیت ،عاقل ک درک کنه این روزا چی وشیدی ، نجاتت میده..  اینجا بکی ازدووج. میگن بدا و میفتی تو جاله دیگه. امااینطورنیست همیشه خدابزرگه

گلم قصه یه تو قصه یه دخترمه .😔متاسفانه پدر دخترم مثل پدر شما فکر میکنه ولی من مثله مامانت فکر نمیکنم که دختر بره بیرون یعنی خرابه .اگه اینجوریه مامانت حق بیرون رفتن نداره .دخترم ۱۸ سالشه شب وروزش شده گریه پدرش نمیذاره ادامه تحصیل بده 😔😔غصه اش شده غصه ام دخترم واقعا دختر خوبیه خدا بهم دختر نداده فرشته داده .هیچ وقت فکر نمیکردم به خاطره آرزوهای دخترم بشینم به پدرش التماس کنم😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏