2789
عنوان

درد داره؟؟؟

196 بازدید | 24 پست

عکس رنگی ازرحم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی داره برای بعضیا نداره ولی بعضیها از جمله خودم  خیلی درد داشت.ولی بودن خانمهایی که هیچ درد ...

گرونه؟؟؟ اصلا واسه تشخیص چیه؟؟ و بیهوشم میکنن؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بستگی داره برای بعضیا نداره ولی بعضیها از جمله خودم  خیلی درد داشت.ولی بودن خانمهایی که هیچ درد ...

بعد عکس باردار شدید ایا؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
گرونه؟؟؟ اصلا واسه تشخیص چیه؟؟ و بیهوشم میکنن؟

من اردیبهشت انداختم شد حدود ۳۳۰ با بیمه تامین اجتماعی، بیهوشی هم اختیاری اگه بخوایی بیهوشت میکنن در حد خوابه و دیگه هیچ دردی رو حس نمیکنی.

من دفعه اول بدون بیهوشی رفتم اجدادم اومد جلو چشمم اما امسال با بیهوشی انجام دادم راحت بودم

محتاج نگاه خداوند
تشخیص اینکه چسبندگی یا گرفتگی لوله ها نباشه

اها،،،من تنبلی دارم چرا دکتر نوشته برام پس؟

ی بار مهر ۹۸ عکس انداختم که آذرش باردار شدم و متاسفانه جنینم اسفند سقط شد. و امسال هم اردیبهشت عکس ...

بعد عکس داروی خاصی میدن؟

مثل درد پریدیه

از لحظه ای دکتر برام نوشته دارم گریه میکنم میترسم نکنه مشکل خاصی دارم ک نوشته

از لحظه ای دکتر برام نوشته دارم گریه میکنم میترسم نکنه مشکل خاصی دارم ک نوشته

نترس من یکسال باردارنشدم واسم نوشت،بعدزایمان اولم دوباره باردارنشدم واسم نوشت اماانجام ندادم

نترس من یکسال باردارنشدم واسم نوشت،بعدزایمان اولم دوباره باردارنشدم واسم نوشت اماانجام ندادم

شهر ما بیهوش نمیکنن😔میترسم از دردش،،،طولانیه؟