مغرورکوچولو مدیر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 263 عنوان سرگرمی | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 98 پست بیاین با توجه به کاربری یه طرف یه سوال در مورد خودش ازش بپرسیناول یکی بیاد از من بپرسعه😝 مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن 1400/04/14 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kookieam عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 924 آها، گفتی ترکم فک کردم منظورت ترکی خودمونه اهل کجایی عزیزم ؟ وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
مغرورکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 263 بلدم ولی ایرانیم دقیقا 🥴😂 مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
مغرورکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 263 اسمت چیه؟؟ کنجکاو شدم زهرااسم توو مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
kookieam عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 924 ما اصالتمون ترکه ولی تهرانیم، شما ترکی؟؟ بله گلم تورکم وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
مغرورکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 263 بلدم ولی ایرانیم ببین هست به خاهرشون میگن باجی ئا باجیم اینم واسه کوچیکتر یا بزرگتر استفاده میشه مثل عابلا و کارداشمن در یه حدی بلدم ولی اونقدر کامل نه مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
kookieam عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 924 ببین هست به خاهرشون میگن باجی ئا باجیم اینم واسه کوچیکتر یا بزرگتر استفاده میشه مثل عابلا و کارداش ... باجی رو بیشتر تو تورکی آذربایجانی میگن آبلا همون معنی خواهر رو میده ولی توی تورکی استانبولی استفاده میشهکادرش برای مونث و مذکر میتونه استفاده بشه . کز کاردش - ارکک کاردش توی تورکی آذربایجانی به کاردش میگن قردش و فقط برای مذکر استفاده میکنن وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند