2777
2789
عنوان

سرگرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 98 پست
جووووووون سه نفر ریپ زدن سه نفرم همینو گفتن  عاااااااالییییی😋😍😆(البته گفام ک انرژیش جذب شه ...

ایشالا که عالی بوده باشه...بیای نتیجه شو به هممون بگی انرژی بگیریم😍😍

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روشن پژوه ؟ 😁😂😂

ن خاموشه 😂😂

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نمیدونم فعلا ک برق نیس نمیشه اشپزی کرد خفه میشی شما چی دارین؟😂😂

وای الاهی واس ما ۶ ونیم برگشت 

فعلا که هیچی😅مامانم مربا داده درست میکنه هر از چند گاهی میگ بیا برو اتاقتو جمع کن🙄

ما اکثرا شبا نیمرو میخوریم 😢😏😑

دیگه کنکوری نیستم  
وای الاهی واس ما ۶ ونیم برگشت  فعلا که هیچی😅مامانم مربا داده درست میکنه هر از چند گاهی میگ بی ...

😂😂مگ نیمروچشه 

نوش جونتون

گشنم شد لنتی🥴😋😂

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره