2777
2789
عنوان

اخربارداری😫

481 بازدید | 54 پست

من میدونم کلافتون کردم بس که هی می پرسم اخه چرازایمانم شروع نمیشه چرااینجوریم😢دکترگفته دهانه رحمت بستس وسربچه هنوزتولگن نیومده شرایط زایمان نداری اخه تواین دوسه روزچجوری دهانه رحم بازمیشه فکرنکنم بشه چقدطول میکشه ازیه سانت مثلابشه دوسانت؟یسری ابریزشم دارم که نمیدونم ترشحم رقیق شده یاکیسه اب سوراخ شده قطره قطره هی میاداکثراً.۱۷تیربایدختم بارداری بشه برام.فقط یه لگن درددارم اگه تااونوقت دردم نگیره.حالابنظرتون کاری میکنن دهانه رحم بازشه یانمیتونن وشرایط طبیعی نمیشه بایدسزارین کنم؟همه سزارین دوس دارن من برعکسم حالا😣دوس ندارم بلاخره چیکارهمه چی عادی پیش نمیره☹

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

برو پیاده روی تا دهانه رحمت باز بشه خب

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم خیلی بالا و پایین از پله کرد شوهرش باهاش رابطه داشت و اب رو هم داخل ریخت... کلی کار کرد هفته اخر یهو ی روز قبل از روز تعیین شده دردش گرفت رفت بیمارستان زایمان کرد گفت خیلی عالی بود اصلا درد انچنانی نداشتم

من خودم باردارم ولی سز رو انتخاب کردم

عه سزارین نمیخای🙄

نزدیکی داشته باش

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
رابطه داشته باش پله بالا پایین کن و حموم زیر اب گرم وپیاده روی خیلی تاثیر داره 

الان دیرنیس بنظرت دیگه؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
تودوروزتاثیرداره؟

آره ، زیاد پیاده روی کن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

من ازوقتم هم گذشت نشد سز شدم.فقط مواظب باش حواست باشه دیرنری دورازجون بچت چیزیش شه انشاالله سالم زایمان کنی فکرت درگیرنکن مهم سلامتیه😙التماس دعا

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
دوستم خیلی بالا و پایین از پله کرد شوهرش باهاش رابطه داشت و اب رو هم داخل ریخت... کلی کار کرد هفته ا ...

من اخه استراحت مطلقم بودم یمدت الان دیگه شایدفایده نداشته باشه☹

عه سزارین نمیخای🙄 نزدیکی داشته باش

اره برعکسم😅😂امیدوارم تموم شه زودتر