sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 عنوان امپول hcg 78 بازدید | 9 پست سلام خانوما من فقط ی دونهhcg زدم بعد چن روز میتونم تست بزارم نشون بده که باردارم یا نه الان تازه دو روز از تزریق میگذره 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد...... 1400/04/14 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65469 تا روز موعدت باید صبر کنی قبلش بزنی اثر آمپول هست مثبت کاذب میده 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mahiii73 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1855 عزیزم تا ۱۴ تا ۱۶ روز بعد این آمپول اگر بیبی چک بزاری مثبت کاذب نشون میده الان با فکرش به خودت استرس نده چون بدترین چیزه واسه لقاح فقط اقدام کن تا چند روز چون آمپول زدی۱۴ روز بعد از آمپول تازه شروع کن به بیبی زدن عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 واقعا پس چرا میگن اگه دوتا تزریق کنی باید 14روز صبر کنی اگه یکی باشه هفت روز بعد نشون میده 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 راستش من یکم دیر رفتم سونو فولیکولم به 32رسیده بود دکتر ی دونه امپول داد گفت برو اقدام احتمال 50درصد بگیره نمیدونم خودمم امید ندارم اخه خیلی بزرگ شده احتمال کیست شدنشم هست😢 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
mahiii73 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1855 واقعا پس چرا میگن اگه دوتا تزریق کنی باید 14روز صبر کنی اگه یکی باشه هفت روز بعد نشون میده اشتباه گفتن اونی ام که شما تزریق کردی دو تا رو تو ی سرنگ برات زده ، همه موادو زده تو یک سرنگ دوزشم ۵ هزاره تا ۱۴ روز صبر کن بعد بیبی بزن عزیزم انشالله مثبته عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
mahiii73 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1855 راستش من یکم دیر رفتم سونو فولیکولم به 32رسیده بود دکتر ی دونه امپول داد گفت برو اقدام احتمال 50درصد ... سایز فولیکول خوب برای بارداری بین ۱۷ تا ۲۲ نهایت تا ۲۵ هست عزیزم بالا تر یا پایین تر ازین سایز احتمال بارداریش خیلی کمه در ضمن اگر تو بهترین شرایط وقتی فراهم باشه برای بارداری فقط هر زن ۲۵ درصد احتمال بارداری داره هر ماه، چه جوری به شما گفته ۵۰ درصد ! عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 سایز فولیکول خوب برای بارداری بین ۱۷ تا ۲۲ نهایت تا ۲۵ هست عزیزم بالا تر یا پایین تر ازین سای ... نمیدونم والا من خودمم زیاد امید ندارم اخه سایز فولیکولم خیلی بزرگه 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
mahiii73 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1855 نمیدونم والا من خودمم زیاد امید ندارم اخه سایز فولیکولم خیلی بزرگه انشالله خیره برات عزیزم عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
sh2280 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 401 انشالله خیره برات عزیزم مرسی عزیز دلم 🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......