2777
2789
عنوان

امپول hcg

78 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من فقط ی دونهhcg زدم بعد چن روز میتونم تست بزارم نشون بده که باردارم یا نه الان تازه دو روز از تزریق میگذره 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

عزیزم تا ۱۴ تا ۱۶ روز بعد این آمپول اگر بیبی چک بزاری مثبت کاذب نشون میده 

الان با فکرش به خودت استرس نده چون بدترین چیزه واسه لقاح 

فقط اقدام کن تا چند روز چون آمپول زدی

۱۴ روز بعد از آمپول تازه شروع کن به بیبی زدن

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا پس چرا میگن اگه دوتا تزریق کنی باید 14روز صبر کنی اگه یکی با‌‌شه هفت روز بعد نشون میده

راستش من یکم دیر رفتم سونو فولیکولم به 32رسیده بود دکتر ی دونه امپول داد گفت برو اقدام احتمال 50درصد بگیره نمیدونم خودمم امید ندارم اخه خیلی بزرگ شده احتمال کیست شدنشم هست😢

واقعا پس چرا میگن اگه دوتا تزریق کنی باید 14روز صبر کنی اگه یکی با‌‌شه هفت روز بعد نشون میده

اشتباه گفتن 

اونی ام که شما تزریق کردی 

دو تا رو تو ی سرنگ برات زده ، همه موادو زده تو یک سرنگ دوزشم ۵ هزاره 

تا ۱۴ روز صبر کن بعد بیبی بزن عزیزم 

انشالله مثبته

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
راستش من یکم دیر رفتم سونو فولیکولم به 32رسیده بود دکتر ی دونه امپول داد گفت برو اقدام احتمال 50درصد ...

سایز فولیکول خوب برای بارداری بین ۱۷ تا ۲۲ نهایت تا ۲۵ هست عزیزم 

بالا تر یا پایین تر ازین سایز احتمال بارداریش خیلی کمه 

در ضمن اگر تو بهترین شرایط وقتی فراهم باشه برای بارداری فقط هر زن ۲۵ درصد احتمال بارداری داره هر ماه، چه جوری به شما گفته ۵۰ درصد !

سایز فولیکول خوب برای بارداری بین ۱۷ تا ۲۲ نهایت تا ۲۵ هست عزیزم  بالا تر یا پایین تر ازین سای ...

نمیدونم والا من خودمم زیاد امید ندارم اخه سایز فولیکولم خیلی بزرگه

نمیدونم والا من خودمم زیاد امید ندارم اخه سایز فولیکولم خیلی بزرگه

انشالله خیره برات عزیزم