2777
2789

هیچی 

دارو میده برا تنبلی تخمدان 

یه ماه میخوری میری سونو همین

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دکترنرو برای تنبلی تخمدان من ی ماما رومیشناسم درمان تنبلی تخمدانومیگه که چجوری اصلاح سبک کنید خوب بشید بارداربشید خودمم تنبلی دارم تحت درمانشم توطلگرام  

یعنی تخمدانت تنبله و هر ماه که یع فولیکول یا تخمک که باید آماده لقاح باشه حالت آماده ای پیدا نمیکنه

و همینطور چند تا دارو میده مصرف کنی تا دوباره سونوگرافی بری

الیزابتم لیدی زیبای مستردارسی😽💕

نمیدونم ببینم دکترم چی میگه

بهت دارومیده که فولیکولات رشدکنن اما بجزاینکه بدترت کنن بهترنمیشی حالا من چندسال بادارو هیچی نشدولی بداصلاح سبک پریودهام منظم شدبدون داروفولی ۲۰داشتم این پیج اینستاشوبهت میدم اگه خواستی برونگاه کن bardari.ir