2789
عنوان

ی لحظه لطفا

90 بازدید | 16 پست

سلام خانمها.میشه لطف کنین بگین شما هنوز سطوح رو تمیز میکنین .منظورم اینه میوه و خریدهای بیرون رو با مایع میشورین؟و دستتون تو باز کردن در ماشین یا چیزای دیگه الکل میزنین؟کیا رعایت نمیکنن و کرونا هم نگرفتن؟خسته و به شدت وسواسی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من هنوز میکنم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

من بیرون ک میرم اذیت خودم نمیکنم اما خب دستم هم ب صورتم نمیزنم و تاراو مدم خونه با مایع میشورم سطوح هم نه نمیشورم اما خدارو شکر تا الان نگرفتیم البته خیلی کم از خونه بیرون میرم در جاهای سر پوشیده شلوغ خیلی کم میرم ماسک هم حتما میزنم

همسرم آدم بسیار تمیزی هستند و از قبل از کرونا هم خیلی مسائل بهداشتی رو رعایت می‌کردند.. مثلاً هرگز با لباس بیرون روی مبل نمیشینند و... حالا فکرش رو بکن در دوران کرونا چقدر رعایت میکنند.. 🧐 

دو بار کرونا گرفتند🤕🤭🤭 

بیش از همه در مجاورت آدم ناقل قرار گرفتن آدم رو مبتلا می‌کنه♥️

سلام من خودم به شدت از کرونا میترسیدم وخیلی هم رعایت میکردم اما چون بهداشت جهانی گفت از سطوح بندرت انتقال میشه الان هم کلا میشورم هرچیزی میخرم ولی تا اون حد از تماس با چیزی دیگه ترسی ندارم میام دستامو هرکجا رفتم میشورم الکل هم نمیزنم هر دقیقه به دستام .خداروشکر کرونا نگرفتیم تا حالا

من بیرون ک میرم اذیت خودم نمیکنم اما خب دستم هم ب صورتم نمیزنم و تاراو مدم خونه با مایع میشورم سطوح ...

چون بچه کوچک دارم میگم نکنه دستم کثیف شه اونو بغل کنم لباسش الوده شه بکنه دهنش.اصلا وسواس شدم ی مدل بدی