2777
2789

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم بی ادبی 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
نسلی که خودش رو  شجاع و  تو سری خور نمی دونه ولی فقط مثل ابنکه این مساله تو پوشش و روابط ...

نسل همون نسله ولی دهه های و نسل های قبل پر بالش رو گرفتن  

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
همیشه بهونه هست اون کارها راحت تر و بی درد سر و تازه هیجان و شور داره این چی پر زحمت  سخت و ...

الان بریم شورش کنیم خوشحال میشی؟؟

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
الان بریم شورش کنیم خوشحال میشی؟؟

نه عزیزم

شما به مسایل ساده تر برسید

همون دوستی وپوشش

یعنی راه حل فقط شورش

عزیزم  این راه امتحان شده

و جواب نگرفته ست

راه های دیگر رو باید کشف کرد

نه عزیزم شما به مسایل ساده تر برسید همون دوستی وپوشش یعنی راه حل فقط شورش عزیزم  این راه ام ...

الان مشکل اب باتغییر دوستی و پوشش ما حل میشه؟!

عزیزکم منظورم این هست از خواب خرگوشی پا شید در کنار این مسایل  مسایل مهم تر ه ...

شما که بزرگتری همت کن تا ماهم یاد بگیریم😂🖑