2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من کنکور تجربی دادم همه درسا خوب و متعادل بغیر از ریاضی که هیولا بود 

چطورمیشه رتبت بنظرت؟

راسی از کیه میخونی؟کلاس میرفتی یاخودت میخونی؟میشه یکم توضیح بدی

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
چطورمیشه رتبت بنظرت؟ راسی از کیه میخونی؟کلاس میرفتی یاخودت میخونی؟میشه یکم توضیح بدی

ببین اصل اونه که خودت بخونی من دی وی دی داشتم کلاس میرفتم آزمونم شرکت میکردم خودمم تست میزدم مشاور هم داشتم پکیج کلی اینا باعث موفقیته فکر میکنم فیزیوتراپی یا دارو سازی برسونم

ببین اصل اونه که خودت بخونی من دی وی دی داشتم کلاس میرفتم آزمونم شرکت میکردم خودمم تست میزدم مشاور&n ...

خب عزیزم از کیه  میخونی؟ازسال چندم؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
خب عزیزم از کیه  میخونی؟ازسال چندم؟

من دو سال کنکور دادم سال اول مشاورم خوب نبود و تجربه هم نداشتم خراب کردم امسال ولی با برنامه و یه مشاور خوب پیش رفتم نتیجه خوبه میشه احتمالا

سلام من کنکور تجربی دادم همه درسا خوب و متعادل بغیر از ریاضی که هیولا بود 

اگ ریاضی بد بزنیم ینی صفر بقیه رو همونجور که میخاستیم بنظرت قبول میشیم ؟من دوتا ازش زدم اگه اشتباه نباشه 7 درصد اگه جفتش اشتباه باشه منفی اگه یکی درست یکی غلط صفر 😐😐😐😐

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
اگ ریاضی بد بزنیم ینی صفر بقیه رو همونجور که میخاستیم بنظرت قبول میشیم ؟من دوتا ازش زدم اگه اشتباه ن ...

درس منفی ویران کنندس برای رتبه ولی اگه مثبت باشه فقط بقیه درصدات بالا باشه مشکلی نیست

درس منفی ویران کنندس برای رتبه ولی اگه مثبت باشه فقط بقیه درصدات بالا باشه مشکلی نیست

من اطمینانی زدم ولی چ کنم خب اونقد سخت بود که الان شک افتاده به دلم کاش نمیزدم اصن

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎