2777
2789
عنوان

شرکت آی نوتی .....

22374 بازدید | 39 پست

ایا کلاهبرداریه 

کسی بوده استخدام شزه باسه تو این شرکت چیز دربارش شنیدید

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
وااای تورو خدا نرو من رفتم پولم رف 

تو تو سایت آی نوتی و پنلش ثبت نام کردی میشه بگی چی گفتن بهت 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تو سایت آی نوتی و پنلش ثبت نام کردی میشه بگی چی گفتن بهت 

اره تازه میزکارمم تحویل گرفتم پرزنتم کردم ببین باید ی جاهایی تبلیغ بزاری بعد میان پیویت بهشون مشاوره بدی اگه از شرکت خرید کردن پورسانت میرسه بهت که خیلیییی کار سختیه 

اول کار هم پکیج اموزشی باید بخری از یک تومن تا چهار و نیم ملیون تومن 

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
وااای تورو خدا نرو من رفتم پولم رف 

من رفتم تو سایتش ثبت نام کردم ولی خودش هنوز بهم نگفته ک باید پول بدم ببین

بله دوست عزیز، صد در صد کلاهبرداری هست، لطفا پیج آقای محمد جرجندی رو در اینستاگرام مشاهده بفرمایید.

متاسفانه زمان ندارم براتون زیاد توضیح بدم، شما میتونید تحقیق بفرمایید. کسانی هم که تعریف می کنند در صدد جذب شما و دریافت سود شخصی هستند، لطفا فریب نخورید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
بله دوست عزیز، صد در صد کلاهبرداری هست، لطفا پیج آقای محمد جرجندی رو در اینستاگرام مشاهده بفرمایید. ...

ممنون

وایسا اخرش میگه 😁🖑

بعد تو پولم ریختی براشون

اره اوسکول شدم چون دوست مجازیم بود 😑😑۳۰۰تومن ریختم از کفم رف

پوووووف هر جا دنبال کار میگردم کلاهبرداریه 

پوووووف هر جا دنبال کار میگردم کلاهبرداریه 

اره بخدا من زیاااااااااد گشتم از اخرم دیگه دیدم کار اینترنتی همشون دروغه بیخیال شدم:/

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     

کاری که اولش از شما پول میخواد و میاد با اسم ساختن رزومه و تحویل میزکار و از این مزخرفات دهن پرکن ازشما مبلغی رو دریافت میکنه و بعد با فروش یک ویروس اینترنتی به مبلغ چهارونیم میلیون تومن به شما کل اطلاعات خصوصی تونو غارت میکنه  این کار اسمش کار نیست بلکه شیوهءجدید برده داری اینترنتیه که فقط و فقط توی کشورهایی مثل مملکت بی دروپیکر و بی قانون ما میتونه تا این اندازه جولان بده.اینم گندش درمیاد، مثل بقیه هرمی ها، همون مدیرعاملش سردسته کلاهبرداراس.سابقه فعالیت توی چندین شرکت هرمی رو قبلا داشته و بخاطر روابطش با یکسری آدمای حکومتی گردن کلفت تاحالا تونسته دوام بیاره.وقتی پای میلیاردها دلار پول وسط باشه خود دولت آویزون و بدهکارمون هم با کله میپره وسطش! این خانه از پایبست ویرانست 

من رفتم تو سایتش ثبت نام کردم ولی خودش هنوز بهم نگفته ک باید پول بدم ببین

سلام منم دیشب ثبت نام کردم همین حرفا رو زد قراربود امروز بیاد توضیح بده تلگرام ادامه ی کار رو ک نیومد

من فکر میکنم همین ک ثبت نام میکنن هم سودی واسشون داره😐

سلام منم دیشب ثبت نام کردم همین حرفا رو زد قراربود امروز بیاد توضیح بده تلگرام ادامه ی کار رو ک نیوم ...

سلام عزیزم منم میخوام ثبت نام کنم فقط اینکه اطلاعات کد ملی رو میدیم مورد نداره؟